Bauernhof-Campingplatz Molenperk

Gastebuch

Henk & Joke

terug kijkend op onze vakantie was het weer ouderwets leuk bij jullie. Nog steeds de ruimte, nette en opgeruimde camping en vooral de gezelligheid. Het wekelijkse praatje van Carolien en de kinderen die in de voetsporen treden van de moeder.Al begint Peter ook al aardig mee te praten. Ik kijk al weer uit naar onze volgende vakantie bij jullie.

Noor en Aegir

Genoten van twee heerlijke nazomerweken op Molenperk: mooie camping, tiptop verzorgd en een gezellige ambiance! In deze periode ook echt een aanrader voor senioren die er nog eens lekkker een weekje of zo uit willen. Komen graag weer eens terug!

Kees en Irene

Hartelijk dank voor jullie enthousiasme en inspanningen tijdens ons verblijf. We hadden een heerlijke nazomer-vakantie!

Filip, Femke, Jules & Jeff

Fantastische tijd gehad de afgelopen week op jullie uiterst verzorgde camping ! Genoten van de gezellige babbels, de aangepaste animatie voor de kinderen (brood bakken en paard rijden). Superservice voor wat de vlonders betreft !!! Wij komen zeker nog terug !

Sylvia de Jonge

Wat een heerlijk weekend hebben we op je jullie prachtige camping gehad! Inclusief een ritje te paard voor onze jongste dochter. We komen zeker nog een keertje terug.

Cees, Caroline, Jasmijn en Fle

We hebben 2 heerlijke weken gehad in 1 van de chalets. Het was er schoon,netjes en gezellig. De meiden vonden alle dieren helemaal fantastisch. En de activiteiten met de kinderen waren ook errug leuk. We komen graag nog eens terug.

familie Kant

Net terug van 2 weken kamperen bij Carolien en Peter. Gastvrijheid en sanitair meer dan uitstekend. Ook de 2 activiteiten door Carolien georganiseerd voor de kinderen zijn erg leuk. De 1e ging over van graan naar brood en de 2e over van pieper naar patat. De camping is geschikt voor kinderen tot 7 jaar. Groet!

Yonneke & Jonathan

Wij zijn begin juli naar de camping van Carolien en Peter geweest. Dit was mijn eerste ervaring met een boerderijcamping. En wat voor een ervaring! Net sanitair, leuke fietsroutes beschikbaar en genoeg informatie over de omgeving en wat er waar te doen is. En inderdaad de leuke babbel van Carolien wordt bij ons ook erg gewaardeerd. Na een ongelukje tijdens eens fietstochtje was mijn fiets te kapot om verder te kunnen. Gelukkig kwam Carolien ons ophalen, erg fijn! Kortom echt een camping om nog eens naar terug te gaan, super vakantie gehad!

karel en frieda en joey van kr

na een week bij jullie op de camping te gast geweest en hebben het er naar ons zin gehad ondanks de regen ! hebben we zeker niet te klagen goede ontvangst en mooie velden goed onder houden geheel van de camping joey was super blij met de trampoline en opa en oma ook wel !en dan ook de gezellige babbel ! we vinden dit echt een aan rader en komen zeer zeker weer eens terug en wensen jullie nog veel plezier en succes voor het verdere seizoen en tot ziens !!

Sander, Maria en Jesse de Groo

Na twee weken wederom op jullie camping te hebben vertoefd, zijn we weer thuis. ondanks het vele water hebben we een hele fijne vakantie gehad en houden jullie de sfeer op de camping optimaal!!! Schoon, netjes en altijd in voor een babbel of activiteit!! Jesse heeft het erg druk thuis met het vertellen aan de opa en oma's over degeitjes en uiteraard de grote trekkers, broembroems. Veel plezier en succes nog dit seizoen en tot ziens!!