Bauernhof-Campingplatz Molenperk

Gastebuch

Peter, Ella & kids

Nog bedankt voor het zeer prettige verblijf. Wederom super!

Danielle

Heerlijke 5 dagen gehad.De kids hebben zich uitstekend vermaakt in de speeltuin. Het weer werkte erg mee dus echt een top tijd. Tess heeft het steeds over josini en speter ze vond het geweldig om even op de rug van het paard te mogen zitten.Carolien bedankt voor de gastvrijheid. Gr. Danielle Rene Quinn en Tess

Kurt ,Birgit,Jordan en Thomas

Hartelijk bedankt voor de fijne dagen en dat we op ons vertrouwde plekje mochten staan. Tot de volgende keer!!

Jan en Toos

Heel prima naar ons zin gehad, we komen zeker terug!

Marieke, Henk en Do

Lieve Carolien, we hebben het prima naar de zin gehad afgelopen week, ondanks de enorme hoeveelheid water die er gevallen is. Er is genoeg te beleven op Walcheren ! Je hebt een keurige, fijne, rustige camping, zet een vriendelijke sfeer neer en je bent ontzettend attent naar de kinderen. Bedankt voor alles. wij komen graag nog eens langs ! Tot een volgende keer !

Wouter en Jose

Een heerlijk verblijf gehad op deze rustige, keurige camping. We hebben heel Walcheren per fiets verkend en ons avondritueel was een strandwandeling!

Dick Rian Tessa en Tom, Heinke

Wat leuk om te lezen dat Rinus het zo goed naar zijn zin heeft bij jullie! Het is een goeie keus geweest, hij verdient het!

jose en peter

we hebben weer een heerlijke vakantie gehad bij jullie

Aart, Margret, Julian en Susan

Voor ons de 1e x op een Boerencamping...en wat voor een camping...Geweldig! Niet alleen de kinderen hebben genoten maar wij als ouders helemaal. De rust, ruimte, trampoline, paard, witje/grijsje en dan de excursie van suikerbiet tot rietsuiker niet te vergeten! Kortom wij hebben ondanks het weer een hele fijne week bij jullie gehad, onze dank daarvoor!

Dirk en Lenie

Nogmaals dank voor het heerlijke verblijf. We voelden ons meteen thuis, mede dankzij jullie interesse en betrokkenheid voor alles en iedereen op de camping. Ga zo door!