Bauernhof-Campingplatz Molenperk

Gastebuch

Wouter en Jose

Een heerlijk verblijf gehad op deze rustige, keurige camping. We hebben heel Walcheren per fiets verkend en ons avondritueel was een strandwandeling!

Dick Rian Tessa en Tom, Heinke

Wat leuk om te lezen dat Rinus het zo goed naar zijn zin heeft bij jullie! Het is een goeie keus geweest, hij verdient het!

jose en peter

we hebben weer een heerlijke vakantie gehad bij jullie

Aart, Margret, Julian en Susan

Voor ons de 1e x op een Boerencamping...en wat voor een camping...Geweldig! Niet alleen de kinderen hebben genoten maar wij als ouders helemaal. De rust, ruimte, trampoline, paard, witje/grijsje en dan de excursie van suikerbiet tot rietsuiker niet te vergeten! Kortom wij hebben ondanks het weer een hele fijne week bij jullie gehad, onze dank daarvoor!

Dirk en Lenie

Nogmaals dank voor het heerlijke verblijf. We voelden ons meteen thuis, mede dankzij jullie interesse en betrokkenheid voor alles en iedereen op de camping. Ga zo door!

Branko,Frauke,Dobbe en Jop

Wat hebben we het ontzettend leuk gehad op jullie prachtige camping. Dobbe vond het geweldig dat hij mocht helpen met de paarden op stal zetten en het springen op de trampo, Jop mist nu we thuis zijn al zijn dierenvrienden. We komen vast nog een keertje terug!

Ruud en Danielle Lie

Weekje gecampeerd met 2 kleindochters. Zij leefden buiten en hadden het ontzettend naar hun zin en als gevolg wij natuurlijk ook. Carolien en Peter deden alles om het iedereen naar de zin te maken. Uitstekende camping voor jong en oud.

fam Verwater

Net terug van 2 heerlijke weken op de camping. De kinderen hebben weer genoten en wij ook. Carolien weer bedankt voor de fijne vakantie en wie weet tot volgend jaar. 3x is scheepsrecht!

thimo smeenk

wij stonden met z'n vijven op de camping en het was geweldig, met veel mooie plaatsen, en natuurlijk ook veel te doen. er zijn ook leuke kinder ochtenden waarbij alle kinderen van de camping even plezier hebben mooi strand en heel dicht bij, 10 min. fietsen en je bent er al. maar het was een geslaagde vakantie. groeten fam. smeenk

marleen en dirk stijnen

hoi wij waren voor de eerste keer bij jullie op de camping,we werden hartelijk door jullie ontvangen.de camping en toilet gebouw waren zeer netjes.de campeerplaats was heel ruim en ook netjes.ondanks het mindere weer hebben we wel genoten en lekker gefietst.we hadden ook meteen een lekker gevoel toen we de caravan hadden staan. bedankt voor alles, groetjes marleen en dirk en tot een volgende keer.