Bauernhof-Campingplatz Molenperk

Gastebuch

Henk van Loenen

Een vakantiebestemming is gevoel. Wat is het dan fantastisch om weer op Walcheren te zijn en de eerste week van de vakantie door te mogen brengen op Boerderij-camping Molenperk. Alles klopt daar gewoon. Uitermate vriendelijke eigenaren, mooie en goed onderhouden plekken. Sanitair, niets op aan te merken. Kind-, midlife- en senior vriendelijk. Je hebt verschillende mini campings, ik blijf mij verbazen hoe goed over deze minicamping 'op' Serooskerke is nagedacht en nog steeds nagedacht wordt. Top Carolien Van de Kreeke!

familie de Wilde

We hebben een heerlijke vakantie op Molenperk achter de rug! Als je hier op vakantie gaat moet je zeker je fiets meenemen, alles is prima per fietst te doen. 's Morgens om broodjes naar de supermarkt in het dorp, 5 minuten fietsen. En dan fietsen naar het strand, Veerse Meer, Oosterschelde, Middelburg, Domburg of de prachtige wegen, fietspaden en dorpjes op Walcheren!

Gerard

Zelfs in het hoogseizoen een heerlijk rustige camping! Mede dankzij de ruime opzet van de camping en een apart speelveldje voor kinderen. En keurig sanitair! Super vakantie gehad!!

Henk & Joke

Wederom een zeer leuke vakantie gehad. Prima geregeld en mooie chalet. volgende keer maar 2 weken boeken..

Jacco en Marleen

rust - ruimte - privacy - schoon. Voor ons d├ę ingredi├źnten voor een geslaagde campingplek! Jullie zien ons zeker terug! En onze vrienden over twee weken al!

familie Snels

Mooie, rustige camping. Ruim opgezet en keurig onderhouden. We kwamen voor het maken van mooie fietstochten, en zijn daarin meer dan geslaagd!

Herman en Margriet

Het voelde weer als thuis komen! De sfeer, de gastvrijheid, de rust... Heerlijk! Hartelijk dank weer.

Claudia & Christoph

Vom 21.bis 28. Juli 2017 genossen wir unsere Ferien auf dem Campingplatz. Was wir sehr zu sch├Ątzen wussten, waren die gro├čen Stellpl├Ątze mit dem gepflegten Rasen. Die hohen Hecken sch├╝tzten uns gut vor dem Wind. Carolin ist sehr freundlich und engagiert und achtet darauf, dass sich alle auf dem Platz wohlf├╝hlen. Gerne kommen wir wieder.

Fam.te wieske

voor de tweede keer twee weken molenperk geweest. het was ook deze keer weer geweldig. vrienden met caravan, wij in chalet. hopelijk kunnen wij (als de gezondheid het toelaat) nog vaker komen. groetjes jan en marianne te wieske uit winterswijk.

Piet en Marry

Zeeland we gaan weer. Walcheren , Beveland, Tholen we hebben je gezien in al je eenvoud en je schoonheid. Uitgestrekte akkergrond met altijd wel een kerktoren aan de horizon. Steden en dorpen met monumenten uit het verleden die vertellen van de rijkdom, met monumenten van niet lang geleden die vertellen van verdriet. Land van strijd tegen Spanjaarden, Engelsen, Duitsers en het water. Land van zware paarden en vette klei. Land van Zeeuwse babbelaars op de markt en in de etalage. De zomer is voorbij. De voertaal wordt weer Zeeuws en de rust gaat weer regeren. We gaan weer om terug te komen. Bedankt Carolien vd Kreeke voor de basis die jouw camping Molenperk op Walcheren was, vol rust, schoonheid en gastvrijheid.