Bauernhof-Campingplatz Molenperk

Gastebuch

Jan en Diddy Harskamp

Wat hebben we weer een geweldige tijd gehad. En niets is teveel! Ook nog een excursie gehad naar het mooie natuurgebied de Oranjezon. Carolien en Peter jullie zijn toppers. En wij komen graag terug!

familie Dekkers

Geweldige verblijf gehad! Wat wij vooral waarderen zijn de gescheiden, afgesloten en zeer schone toiletten. En de royale plaatsen! En uitstekende wifi ontvangst en snelheid!

Nick en Petra

Prachtige camping , alles was top , super service , we komen graag weer terug !! bedankt Peter en Carolien !

Jan en Theresa

'n Heerlijk verblijf gehad! Prachtig verzorgde camping, super schoon sanitair. Heel aardige en behulpzame eigenaren. Peter en Carolien, ga zo door!

Wim en Anke

We hebben met de groep een superweek bij jullie gehad! Mooie ruime plekken en prachtig sanitair. Jullie gastvrijheid was hartverwarmend. Nogmaals bedankt!

Jan, Diddy en Madelief

Wat hebben we weer genoten bij jullie op de camping alles is top voor elkaar,sanitair, de pracht plekken,afwasruimte en zelfs een emmer vol met informatie en babbelaars. De emmer weer vol met heerlijke aardappels mee terug genomen. Bedankt, Carolien en Peter

Jos en Margreet

Vanaf Molenperk hebben we Walcheren prachtig verkend! Er is zoveel te zien, te doen en te beleven dat we tijd te kort kwamen. We komen zeker terug, want Molenperk is Ă©Ă©n van de betere minicampings; ruim, netjes en fijne sfeer.

familie Schilders

We hebben er enorm van genoten om te mogen verblijven op Jullie super mooie camping met als topper het sanitair en de ontzettende gezellige gastvrijheid. We voelde ons erg welkom en komen zeker terug!!! De jongens hebben ook erg genoten van de "boerenles". Bedankt voor het mede mogelijk maken van onze zomervakantie!

Familie tigelaar

Het was weer ouderwets genieten op deze geweldige camping!! We kijken terug op een super vakantie!

Fam. De Weerd / Altena.

Na vele jaren Noorwegen en de Noordkaap waren wij dit jaar voor het eerst op de prachtige camping "Molenperk " aan de "Zeeuwse Westkaap"bij Carolien en Peter. Twee hard werkende mensen die alles doen om het de campinggasten naar de zin te maken. Mooie ruime plaatsen en, niet onbelangrijk, goed en schoon sanitair. Wij hebben 3 weken de auto niet gebruikt. De plaatsen op Walcheren liggen allemaal op fietsafstand van elkaar en het strand is in de buurt. Vanuit Veere kun je met de pont over naar Kamperland en dan via de dam weer terug naar Serooskerke, een mooie tocht en onderweg genoeg te beleven. Carolien en Peter gefeliciteerd met jullie mooie camping en wij komen zeker terug. |