Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

familie Schilders

We hebben er enorm van genoten om te mogen verblijven op Jullie super mooie camping met als topper het sanitair en de ontzettende gezellige gastvrijheid. We voelde ons erg welkom en komen zeker terug!!! De jongens hebben ook erg genoten van de "boerenles". Bedankt voor het mede mogelijk maken van onze zomervakantie!

Familie tigelaar

Het was weer ouderwets genieten op deze geweldige camping!! We kijken terug op een super vakantie!

Fam. De Weerd / Altena.

Na vele jaren Noorwegen en de Noordkaap waren wij dit jaar voor het eerst op de prachtige camping "Molenperk " aan de "Zeeuwse Westkaap"bij Carolien en Peter. Twee hard werkende mensen die alles doen om het de campinggasten naar de zin te maken. Mooie ruime plaatsen en, niet onbelangrijk, goed en schoon sanitair. Wij hebben 3 weken de auto niet gebruikt. De plaatsen op Walcheren liggen allemaal op fietsafstand van elkaar en het strand is in de buurt. Vanuit Veere kun je met de pont over naar Kamperland en dan via de dam weer terug naar Serooskerke, een mooie tocht en onderweg genoeg te beleven. Carolien en Peter gefeliciteerd met jullie mooie camping en wij komen zeker terug. |

familie Luijten

'We gaan altijd maar één keer naar dezelfde camping' was jaren ons motto. Maar dat hebben we nu doorbroken; Molenperk beviel zo goed, dat we hier al drie keer geweest zijn. En daar zal het niet bij blijven....!

Henk en Annelies

Super verblijf gehad! Echt top! Peter en Carolien staan altijd klaar; geen moeite is hen teveel. We hadden super weer en hebben heel veel gefietst, vanaf de camping kun je echt alle kanten op. We komen zeker terug!

Noud en Elly de Wit

Wat een heerlijke hemelvaart, pinkstervakantie, men zegt wel dat je er zelf wat van moet maken maar een fijne, schone, privacy biedende, gezellige meedenkende campingeigenaren hebben hier zeker aan bijgedragen, bedankt voor jullie gastvrijheid en de lekkere cake lolly van fleur en jasmijn. Hopelijk nog eens tot ziens!!

jose en peter

weer een heerlijke vakantie gehad. dit is een geweldig mooie verzorgde camping. we tellen weer af voor de zomerdag. groetjes

Jan en Tineke

Een super verblijf gehad op Molenperk! Zelfs met Hemelvaart, als alle plaatsen bezet zijn, heb je helemaal niet het idee dat de camping vol is. Alles is heel ruim opgezet en het sanitair wordt keurig schoon gehouden.

Tineke en Rob

Afgelopen wek voor het eerst kennis gemaakt met een boerderij camping en met wat voor camping. Zeer ruime mooie plaatsen, super schoon sanitair en service waar je U tegen zegt. We hebben genoten van Walcheren en alles heerlijk op de fiets kunnen doen. Carolien en Peter jullie zien ons zeker terug! Dank voor alles!

Stijn, Leentje Wannes & Jef

heerlijk adresje, mooie chalet en een super locatie met kleine kindjes... Bedankt voor de aangename vakantie!