Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Herman en Laura Paas

Net terug van onze eerste kampeervakantie! Genoten van de zon, zee en het strand.. en jullie geweldige camping; supernetjes en schoon, ruime plekken.. en twee kinderen die niet meer terug willen naar huis :-) Zeker voor herhaling vatbaar! Hartelijke groeten, Herman, Laura, Daniel en Sarah

Harrie en Grietje Poortman

Hallo Carolien en Peter.Wat hebben we het naar de zin gehad bij jullie, veel van de mooie plaatsen bezocht o.a.het museum in Middelburg. Een hele schone en nette camping.Voor herhaling vatbaar.Groetjes Harrie en Grietje

Els en Bas van der Rest

Hallo Caroline en Peter, Wat ziet de weblog er weer leuk uit! Staat de camping lekker vol? Moet haast wel he , prachtige camping, mooi weer .....ik denk dat het er dit jaar niet inzit om nog te komen. Weer 2 kleinkinderen opkomst! Hopelijk volgend jaar weer hoor. Het is tenslotte heerlijk bij jullie. Groetjes uit Dordrecht

Wim en Liesbeth Geverink Ensch

Hallo Caroline, Peter en kinderen. Nu we weer een paar dagen thuis zijn missen we de camping al. Wat hebben jullie een fantastisch mooie, schone en goed geoutilleerde camping. We kwamen voor één week en zijn 3 en een halve week gebleven. Hieruit mag je opmaken dat het ons zeer goed is bevallen. Bij thuiskomst waren onze (klein)kinderen, na het zien van de foto's, zo enthousiast dat ze meteen geboekt hebben.We komen beslist terug! Peter en Caroline, bedankt voor de gastvrijheid en tot ziens.

An Verschoor

Genoten van 2 heerlijke vakantieweken op camping Molenperk. De gastvrijheid, grote plaatsen en schoon sanitair geweldig!Zo denk ik ook met veel plezier terug aan de avondwandeling in natuurgebied Oranjezon.Peter en Carolien nogmaals dank.

Doede en Agnes de Jager

We hadden een heerlijke week in de stacaravan,fietstochteno.a.naar Veere,Vlissingen.Middelburg,Oost-en Westkapelle,Vrouwenpolder en Zoutelande gemaakt en wat een schitterende omgeving.Een aanrader voor natuurliefhebbers!

Leo en Ans Stunnenberg

Na jaren alleen in Frankrijk gecampeerd te hebben en dan op "gewone" campnigs nu eens in Nederland en dan meteen op een minicamping. Wat hebben we genoten. Prima verzorgde camping met grote plaatsen. Het sanitair beter dan wij op 4 sterren campings hebben aangetroffen. Dat samen met de rust en de gastvrijheid van Caroline; geweldig! Caroline, Peter en kinderen heel veel dank!

Jacqueline en Gerard

Alweer enige tijd thuis, maar nog nagenietend van ons verblijf op Molenperk! Blinkt uit in gastvrijheid en keurig verzorgd bedrijf! Ondanks het mindere weer hebben we prachtige fietstochten gemaakt. Complimenten!

Fam. Burm Pascal, Helena Jef e

Hallo Carolien en natuurlijk ook de rest van de familie, wij willen jullie nog eens extra "dankjewel" zeggen voor de voorbije week. We hadden het echt naar onze zin: gezellige chalet, mooi en netjes ingericht, in een schitterende omgeving. Hopelijk hebben we het chalet netjes achtergelaten, en lieten we verder niets achter in een van de kastjes!! Dank je voor de fijne babbels! Vele groeten van ons allemaal,

Gryson Pascal en Siska

Even vind ik de tijd om terug te blikken op onze vakantie van juli dit jaar. We hebben enorm genoten van de gastvrijheid en het aangenaam vertoeven op de camping. Onze drie kindjes Rune, Tibe en Linde vragen zelf om nog eens terug te keren... Dat zegt voldoende. Dankbare Groetjes aan Carolien, Peter, de kindjes en de dieren incluis.