Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Leen en Marion

Geweldige vakantie gehad, op Molenperk! Rustige en zeer nette camping, met eigenaren die altijd klaar staan en met enthousiasme de camping runnen. Echt een aanrader!

Martin, Inge, Flore, Joek, Ver

Wat hebben jullie het toch goed voor elkaar, het sanitair, de plaatsen,de educatieve lessen, alles even goed. We komen graag nog een keertje terug.

Fam de Wit

Weer een heerlijke vakantie gehad! Niks moet en alles is mogelijk! Bedankt voor de fijne tijd en de kids praten nog steeds over vlinders zoeken, paardrijden, in de trekker mee en vooral over Carolien en Peter! Dikke duim. Gr André, Anita, Luuk en Liz de Wit.

yvonne en dirk

Nu 1 week thuis in Scheveningen. We denken en praten nog steeds over de heerlijke vakantie op Walcheren. Dit komt zéker door het prettige verblijf bij Carolien en Peter. Wat een fijne camping! Super plekken, super sanitair en enthousiaste gastvrije mensen. We komen zeker nog een keer terug!!

Rens en Anita

Geweldige camping. Bij aankomst voelden we ons heel welkom, en meteen thuis. De sfeer op de camping is bijzonder positief. Alles ziet er tiptop uit. Nogmaals bedankt voor de fantastische vakantie!

Cees, Caroline, Jasmijn en Fle

Weer een heeeerlijke vakantie gehad bij jullie op Molenperk! De meiden hebben erg leuk gespeeld met de andere kinderen op de camping. Alles was weer schoon, netjes en gezellig. Bedankt voor de gastvrijheid en de leuke activiteiten voor de kinderen.

Bart en Martine

Wij hebben heerlijk genoten van de dagen bij jullie . Warm onthaal , ruimte voor iedereen, alles netjes. Bloemen staan nog in een vaasje thuis als mooie herinnering.Graag tot een volgende keer! Martine,Bart,Griet , Lore en Jenne.

Fam. Tigelaar

Wat hebben we het weer heerlijk gehad op molenperk, voor het vijfde jaar een groot succes!! Ga zo door. Liefs Elzo,Corrie,willianne,henriette,roeland

Aat & Monique

Het was mede door het mooie weer, weer een heerlijke vakantie op molenperk. Wat zijn er vanaf de boerderij toch veel mogelijkheden voor iedereen.tot volgend jaar.

Maurice, Meike, Mees en Teun B

Weer thuis na een heelijke vakantie op de Molenperk. We hebben heel erg genoten op deze leuke en schone camping. Mooie omgeving en met de fiets zo op het strand. Onze jongens hebben heerlijk gespeeld en vonden het heel erg jammer dat ze naar huis moesten. Nogmaals heel erg bedankt voor de leuke tijd! Groetjes Maurice, Meike, Mees en Teun Baljon