Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Jan Halsma

Heerlijk verblijf gehad. Rustige camping, goede sfeer. We kwamen helemaal tot rust. Graag tot ziens.

thijs en hennie

we hebben van 9 juni t/m 16 juni bij jullie gelogeerd in een stacaravan. alles was naar wens alleen jammer van het hollands weertje. bedankt voor jullie gastvrijheid en de prachtige omgeving waar we toch nog tussen de buien door van hebben kunnen genieten. de camping was heel netjes, schoon en rustig. groetjes Thijs en Hennie

Peter, Ella & kids

Nog bedankt voor het zeer prettige verblijf. Wederom super!

Danielle

Heerlijke 5 dagen gehad.De kids hebben zich uitstekend vermaakt in de speeltuin. Het weer werkte erg mee dus echt een top tijd. Tess heeft het steeds over josini en speter ze vond het geweldig om even op de rug van het paard te mogen zitten.Carolien bedankt voor de gastvrijheid. Gr. Danielle Rene Quinn en Tess

Kurt ,Birgit,Jordan en Thomas

Hartelijk bedankt voor de fijne dagen en dat we op ons vertrouwde plekje mochten staan. Tot de volgende keer!!

Jan en Toos

Heel prima naar ons zin gehad, we komen zeker terug!

Marieke, Henk en Do

Lieve Carolien, we hebben het prima naar de zin gehad afgelopen week, ondanks de enorme hoeveelheid water die er gevallen is. Er is genoeg te beleven op Walcheren ! Je hebt een keurige, fijne, rustige camping, zet een vriendelijke sfeer neer en je bent ontzettend attent naar de kinderen. Bedankt voor alles. wij komen graag nog eens langs ! Tot een volgende keer !

Wouter en Jose

Een heerlijk verblijf gehad op deze rustige, keurige camping. We hebben heel Walcheren per fiets verkend en ons avondritueel was een strandwandeling!

Dick Rian Tessa en Tom, Heinke

Wat leuk om te lezen dat Rinus het zo goed naar zijn zin heeft bij jullie! Het is een goeie keus geweest, hij verdient het!

jose en peter

we hebben weer een heerlijke vakantie gehad bij jullie