Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Jacqueline en Gerard

Alweer enige tijd thuis, maar nog nagenietend van ons verblijf op Molenperk! Blinkt uit in gastvrijheid en keurig verzorgd bedrijf! Ondanks het mindere weer hebben we prachtige fietstochten gemaakt. Complimenten!

Fam. Burm Pascal, Helena Jef e

Hallo Carolien en natuurlijk ook de rest van de familie, wij willen jullie nog eens extra "dankjewel" zeggen voor de voorbije week. We hadden het echt naar onze zin: gezellige chalet, mooi en netjes ingericht, in een schitterende omgeving. Hopelijk hebben we het chalet netjes achtergelaten, en lieten we verder niets achter in een van de kastjes!! Dank je voor de fijne babbels! Vele groeten van ons allemaal,

Gryson Pascal en Siska

Even vind ik de tijd om terug te blikken op onze vakantie van juli dit jaar. We hebben enorm genoten van de gastvrijheid en het aangenaam vertoeven op de camping. Onze drie kindjes Rune, Tibe en Linde vragen zelf om nog eens terug te keren... Dat zegt voldoende. Dankbare Groetjes aan Carolien, Peter, de kindjes en de dieren incluis.

Henk & Joke

terug kijkend op onze vakantie was het weer ouderwets leuk bij jullie. Nog steeds de ruimte, nette en opgeruimde camping en vooral de gezelligheid. Het wekelijkse praatje van Carolien en de kinderen die in de voetsporen treden van de moeder.Al begint Peter ook al aardig mee te praten. Ik kijk al weer uit naar onze volgende vakantie bij jullie.

Noor en Aegir

Genoten van twee heerlijke nazomerweken op Molenperk: mooie camping, tiptop verzorgd en een gezellige ambiance! In deze periode ook echt een aanrader voor senioren die er nog eens lekkker een weekje of zo uit willen. Komen graag weer eens terug!

Kees en Irene

Hartelijk dank voor jullie enthousiasme en inspanningen tijdens ons verblijf. We hadden een heerlijke nazomer-vakantie!

Filip, Femke, Jules & Jeff

Fantastische tijd gehad de afgelopen week op jullie uiterst verzorgde camping ! Genoten van de gezellige babbels, de aangepaste animatie voor de kinderen (brood bakken en paard rijden). Superservice voor wat de vlonders betreft !!! Wij komen zeker nog terug !

Sylvia de Jonge

Wat een heerlijk weekend hebben we op je jullie prachtige camping gehad! Inclusief een ritje te paard voor onze jongste dochter. We komen zeker nog een keertje terug.

Cees, Caroline, Jasmijn en Fle

We hebben 2 heerlijke weken gehad in 1 van de chalets. Het was er schoon,netjes en gezellig. De meiden vonden alle dieren helemaal fantastisch. En de activiteiten met de kinderen waren ook errug leuk. We komen graag nog eens terug.

familie Kant

Net terug van 2 weken kamperen bij Carolien en Peter. Gastvrijheid en sanitair meer dan uitstekend. Ook de 2 activiteiten door Carolien georganiseerd voor de kinderen zijn erg leuk. De 1e ging over van graan naar brood en de 2e over van pieper naar patat. De camping is geschikt voor kinderen tot 7 jaar. Groet!