Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

karel en frieda en joey van kr

na een week bij jullie op de camping te gast geweest en hebben het er naar ons zin gehad ondanks de regen ! hebben we zeker niet te klagen goede ontvangst en mooie velden goed onder houden geheel van de camping joey was super blij met de trampoline en opa en oma ook wel !en dan ook de gezellige babbel ! we vinden dit echt een aan rader en komen zeer zeker weer eens terug en wensen jullie nog veel plezier en succes voor het verdere seizoen en tot ziens !!

Sander, Maria en Jesse de Groo

Na twee weken wederom op jullie camping te hebben vertoefd, zijn we weer thuis. ondanks het vele water hebben we een hele fijne vakantie gehad en houden jullie de sfeer op de camping optimaal!!! Schoon, netjes en altijd in voor een babbel of activiteit!! Jesse heeft het erg druk thuis met het vertellen aan de opa en oma's over degeitjes en uiteraard de grote trekkers, broembroems. Veel plezier en succes nog dit seizoen en tot ziens!!

De Groenendijkjes

Hierbij onze complimenten naar Carolien en Peter...ondanks al het water blijven ze positief en helpen ze je daar waar nodig is!(Zeil en flonders)Want het zal je camping maar wezen..."Aquapark Molenperk"...De vooruitzichten van het weer zijn prima...kunnen we toch een "mooie" vakantie genieten. BEDANKT!(alvast)

fam. van Loo

Peter en Carolien doen er alles aan om de gasten een fijn verblijf te bezorgen. Alle maatregelen met het minderen weer; super.

Nanny en Huub

We waren eind juni een dagje op bezoek bij onze (schoon)zus en zwager. Wat een vriendelijke ontvangt op een prachtge camping in de natuur. Aan alles is gedacht,. Je voelt je gelijk thuis! Een aanrader voor elke campeerliefhebber.

Jan Halsma

Heerlijk verblijf gehad. Rustige camping, goede sfeer. We kwamen helemaal tot rust. Graag tot ziens.

thijs en hennie

we hebben van 9 juni t/m 16 juni bij jullie gelogeerd in een stacaravan. alles was naar wens alleen jammer van het hollands weertje. bedankt voor jullie gastvrijheid en de prachtige omgeving waar we toch nog tussen de buien door van hebben kunnen genieten. de camping was heel netjes, schoon en rustig. groetjes Thijs en Hennie

Peter, Ella & kids

Nog bedankt voor het zeer prettige verblijf. Wederom super!

Danielle

Heerlijke 5 dagen gehad.De kids hebben zich uitstekend vermaakt in de speeltuin. Het weer werkte erg mee dus echt een top tijd. Tess heeft het steeds over josini en speter ze vond het geweldig om even op de rug van het paard te mogen zitten.Carolien bedankt voor de gastvrijheid. Gr. Danielle Rene Quinn en Tess

Kurt ,Birgit,Jordan en Thomas

Hartelijk bedankt voor de fijne dagen en dat we op ons vertrouwde plekje mochten staan. Tot de volgende keer!!