Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Branko,Frauke,Dobbe en Jop

Wat hebben we het ontzettend leuk gehad op jullie prachtige camping. Dobbe vond het geweldig dat hij mocht helpen met de paarden op stal zetten en het springen op de trampo, Jop mist nu we thuis zijn al zijn dierenvrienden. We komen vast nog een keertje terug!

Ruud en Danielle Lie

Weekje gecampeerd met 2 kleindochters. Zij leefden buiten en hadden het ontzettend naar hun zin en als gevolg wij natuurlijk ook. Carolien en Peter deden alles om het iedereen naar de zin te maken. Uitstekende camping voor jong en oud.

fam Verwater

Net terug van 2 heerlijke weken op de camping. De kinderen hebben weer genoten en wij ook. Carolien weer bedankt voor de fijne vakantie en wie weet tot volgend jaar. 3x is scheepsrecht!

thimo smeenk

wij stonden met z'n vijven op de camping en het was geweldig, met veel mooie plaatsen, en natuurlijk ook veel te doen. er zijn ook leuke kinder ochtenden waarbij alle kinderen van de camping even plezier hebben mooi strand en heel dicht bij, 10 min. fietsen en je bent er al. maar het was een geslaagde vakantie. groeten fam. smeenk

marleen en dirk stijnen

hoi wij waren voor de eerste keer bij jullie op de camping,we werden hartelijk door jullie ontvangen.de camping en toilet gebouw waren zeer netjes.de campeerplaats was heel ruim en ook netjes.ondanks het mindere weer hebben we wel genoten en lekker gefietst.we hadden ook meteen een lekker gevoel toen we de caravan hadden staan. bedankt voor alles, groetjes marleen en dirk en tot een volgende keer.

Arie, Jolanda, Daan en Tein va

Het was de eerste keer dat wij als gezin op vakantie waren op Molenperk. Het waren 2 fantastische weken en voelde ons ook zeer welkom. Wij hebben dan ook echt genoten. Het chalet wat wij gehuurd hadden was echt prachtig, mooi ingericht, schoon en van alle gemakken voorzien. Daan en Tein vonden de activiteiten georganiseerd door Carolien leuk en leerzaam. Groetjes en tot een volgende keer Arie, Jolanda, Daan en Tein.

Alain , Micheline en Dolf.

Bedankt voor een leuk en rustige vakantie op Jullie camping. Jammer dat het weer niet mee zat,maar hebben toch genoten.Jullie camping straalt rust en is ruim en goed onderhouden. Wij zullen zeker nog terug komen. groetjes uit Belgie en tot weerziens. Alain, Micheline en Dolf.

Cees en Eveline Sikking

Bedankt voor de gastvrije ontvangst bij jullie op de camping. Ondanks het mindere weer hebben we volop genoten. Het is schoon, ruim en goed verzorgd. de complimenten, groetjes uit Driebergen van Cees en Eveline

Familie Euyen

We kijken met veel plezier de foto's terug van de geslaagde vakantie. Jort heeft het nog dagelijks over 'zijn' Carolien! Bedankt voor de goede zorgen.

kes hodselmans

het is heel leuk daar mijn kinderen waren er dol op.