Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Arie, Jolanda, Daan en Tein va

Het was de eerste keer dat wij als gezin op vakantie waren op Molenperk. Het waren 2 fantastische weken en voelde ons ook zeer welkom. Wij hebben dan ook echt genoten. Het chalet wat wij gehuurd hadden was echt prachtig, mooi ingericht, schoon en van alle gemakken voorzien. Daan en Tein vonden de activiteiten georganiseerd door Carolien leuk en leerzaam. Groetjes en tot een volgende keer Arie, Jolanda, Daan en Tein.

Alain , Micheline en Dolf.

Bedankt voor een leuk en rustige vakantie op Jullie camping. Jammer dat het weer niet mee zat,maar hebben toch genoten.Jullie camping straalt rust en is ruim en goed onderhouden. Wij zullen zeker nog terug komen. groetjes uit Belgie en tot weerziens. Alain, Micheline en Dolf.

Cees en Eveline Sikking

Bedankt voor de gastvrije ontvangst bij jullie op de camping. Ondanks het mindere weer hebben we volop genoten. Het is schoon, ruim en goed verzorgd. de complimenten, groetjes uit Driebergen van Cees en Eveline

Familie Euyen

We kijken met veel plezier de foto's terug van de geslaagde vakantie. Jort heeft het nog dagelijks over 'zijn' Carolien! Bedankt voor de goede zorgen.

kes hodselmans

het is heel leuk daar mijn kinderen waren er dol op.

Marty en Harry Snijder

Fantastisch was ons verblijf bij jullie op de camping.Uitstekende outillage, grote plaats.En aanrader is om, als er een excursie naar Oranjezon is,daaraan mee te doen.Ook hebben wij een stadswandeling in Middelburg gedaan,geweldig. Bedankt voor jullie gastvrijheid, ontvangst en informatie over walcheren.

dirk en sita van der lei

Carolien, we hebben genoten van het zeelandse. Complimenten voor de zeer verzorgde camping en het zeer schoon sanitair. Bewondering voor jou enthousiasme en inzet om het een ieder naar de zin te maken.

Sander, Maria & Jesse

Met heel erg veel geluk wat het weer betreft hebben we heerlijk genoten van ons verblijf om jullie prachtige camping!! Enorme plaatsen, waar onze kleine heerlijk rond kon kruipen, alles netjes schoon!! Kortom, top vakantie die zeker herhaald zal worden. Veel succes nog dit seizoen met de komende drukte.

Ton-Joke Meijer

Bedankt voor de gastvrijheid. Lekkere rustige camping,mooi schoon en erg gezellig. We voelden ons helemaal thuis.Graag nog eens tot ziens.

Helen en Peter

We hebben weer, net als vorig jaar, een fantastische vakantie gehad op jullie gezellige, schone en rustige camping. Volgend jaar staat al weer in de planning !!