Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

bart knockaert

Heeft U nog een kampeerplaats van donderdag 02 juni 11 tot zaterdag 04 juni 11? Vriendelijke Groet, Bart & Marjolijn, Leander (4j), Andreas (3j) en Freya (Woef!) Tel: +32498549958

Familie Schellekens

We hebben erg genoten van onze mei-vakantie op camping Molenperk. Prachtig verzorgde grote plaatsen, keurig schoon sanitair en voor de kinderen een leuke speeltuin. Maar ook heel belangrijk wij zijn gastvrij ontvangen door Carolien en Peter, daarom ook neen groot compliment voor boer en boerin, jullie hebben het perfect voor elkaar. Wij komen vast en zeker terug. Margo, Joop, Ellen, Kirsten Maureen en Douwe.

eugenie emiel en jade

Hallo Carolien en Peter, We hebben genoten van de vakantie,van jullie gastvrijheid en natuurlijk van de warme wafels bij de creatieve suikerbietenochtend voor de kinderen.

Bart, Gerjanne, Giel, Teun en

Hoi Carolien en Peter, We hebben weer een heerlijke meivakantie gehad! De kids hebben afgelopen periode weer ontzettend genoten van de vrijheid, de nieuwe speeltoestellen en het grote \'voetbal\'grasveld. Eitjes uithalen bij de kippen, gras verzamelen voor Trees en Truus..... Bedankt voor de gastvrijheid, en Carolien een dikke kus van Teun terug! Tot de volgende keer.

Hellen en Jeroen

We hadden een heerlijke vakantie op Molenperk! Fijne sfeer en keurig onderhouden camping. Veel leuke dingen gedaan: fietsen, strand, musea, winkelen... Graag tot ziens!

Moniek en Jurryt

Hallo Carolien en Peter, Met veel plezier kijken we terug op onze mei-vakantie in Zeeland, mede door jullie heerlijke boerencamping. De jongens vonden het geweldig op de trampoline en bij de paarden in de wei. Ze weten nu ook waar de suiker vandaan komt. We komen zeker nog een keer naar Molenperk. Groeten Jurryt, Moniek, Wout, Roan en Hidde.

Jack en Ellen

Heeeerlijke paasdagen gehad! Keurig onderhouden camping, schoon sanitair, gevoel van welkom zijn, fijne sfeer en natuurlijk droeg ook het prachtige weer er een steentje aan bij. Graag tot ziens!

Fam. Raeymaekers

Hallo De lente begint volop. En we voelen de lente kriebels al komen en dat doet ons altijd denken aan de onvergetelijke vakanties die we op de camping hebben gehad. Dus het aftellen kan beginnen. tot dan !

Mrs Georgina Wilford

Hello Do you have avaliability for a caravan 12/8-20/8 please? Many Thanks

Fam van Vuuren

Leuk om te lezen dat er in de zomer weer een stel bekenden staan. Wij zijn ook weer van de partij en hebben er zin in. Groetjes van Frank, Corina, Stan en Joas van Vuuren