Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Anneke en Jan

Bedankt voor de heerlijke vakantie! Prachtige camping met een grasveld als een biljartlaken! Alles ziet er keurig en proper uit. Hartelijke groet!

Jan & Karin & Sjors van Cromvo

Wat een geweldige vakantie hebben wij bij jullie gehad. Bedankt voor alle vriendelijkheid en het persoonlijke praatje. Tot volgend jaar! Groeten uit Waalwijk

Klaas & Margriet & Lieke

We kijken terug op een geweldige vakantie op Molenperk! Wat een gastvrij ontvangst, keurige camping, enorme kampeerplaats, nette voorzieningen, heerlijke aardappels en \'n lief konijntje. We komen graag nog eens terug. Groeten uit Zwolle!

Luca & Ella

Onze meisjes hebben het super gehad bij jullie! Hartelijk dank voor het gastvrije ontvangst. Veel groeten van Luca, Ella, Tom en Virginie

Joke (en gezin)

Bedankt voor het zeer aangename verblijf! Keurig sanitair en hele ruime plaatsen waar je van privacy geniet. Ga zo door!

Rudie en Anjo

Hallo Carolien en Peter, We hebben een leuke vakantie gehad op Molenperk. De camping is een erg fijn plekje in Zeeland. We komen zeker terug. grt, Rudie, Anjo, Joppe en Noor

Hilleke en Bert

Hallo Carolien en Peter Weer terug thuis in de regen na 2 prachtige warme weken op jullie super camping,alles was prima vooral de ruime plekken,en het schone sanitair we komen zeker nog eens terug.Bedankt! grt.Bert en Hillek uit Westerhaar

Leo Gerda Mensink

Hallo Carolien /Peter , Ook al een verlaat bericht uit Zwolle . Mij broer Bert geattenderd op jullie, schitterende camping, echt super, accomodatie en vooorziening dikke 10 elf kan niet, jullie zijn beiden Carlien/Peter fijne toegangkelijke en hartelijke mensen, wij dat jullie veel plezier mage geven jullie werk. Met vr. groet Leo en Gerda uut Zwolle.

Bart en Gerjanne Reuter

Hoi Caroline en Peter, een verlaat bericht vanuit Bergeijk. Maar we willen even laten weten dat wij, de kinderen en onze ouders genoten hebben van een paar, koude, meiweken. De kinderen hebben genoten van de vrijheid. Vooral de dieren verzorgen en aaien was favoriet. De dinsdagochtend-activiteit, rondom de dieren op de boerderij, zorgde ervoor dat de kinderen ook weten wat een boerderijcamping inhoudt. De warme douches, het warme water, maar zeker de warme betrokkenheid, zorgden ervoor dat we een heerlijke vakantie hebben gehad. Onze ouders hebben dankzij de kampeertips van jullie een geweldige eerste kampeerervaring opgedaan. We overwegen zeker om volgend jaar weer terug te komen. Veel groeten uit Bergeijk!

Jan, Nayla en Faya

Beste Peter en Carolien, eind juni zijn wij een week te gast geweest op jullie camping en het was werkelijk fantastisch! De enorm grote plaatsen, het super schone sanitair en jullie hartelijke en ongedwongen uitstraling hebben ons een super week gezorgd. Jullie camping is een waar toonbeeld voor andere campings, alles was ontzettend goed verzorgd en bijgehouden! Hartelijke groeten vanuit Vlissingen (want je hoeft niet ver weg voor een zalig vakantiegevoel!)