Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Hellen en Jeroen

We hadden een heerlijke vakantie op Molenperk! Fijne sfeer en keurig onderhouden camping. Veel leuke dingen gedaan: fietsen, strand, musea, winkelen... Graag tot ziens!

Moniek en Jurryt

Hallo Carolien en Peter, Met veel plezier kijken we terug op onze mei-vakantie in Zeeland, mede door jullie heerlijke boerencamping. De jongens vonden het geweldig op de trampoline en bij de paarden in de wei. Ze weten nu ook waar de suiker vandaan komt. We komen zeker nog een keer naar Molenperk. Groeten Jurryt, Moniek, Wout, Roan en Hidde.

Jack en Ellen

Heeeerlijke paasdagen gehad! Keurig onderhouden camping, schoon sanitair, gevoel van welkom zijn, fijne sfeer en natuurlijk droeg ook het prachtige weer er een steentje aan bij. Graag tot ziens!

Fam. Raeymaekers

Hallo De lente begint volop. En we voelen de lente kriebels al komen en dat doet ons altijd denken aan de onvergetelijke vakanties die we op de camping hebben gehad. Dus het aftellen kan beginnen. tot dan !

Mrs Georgina Wilford

Hello Do you have avaliability for a caravan 12/8-20/8 please? Many Thanks

Fam van Vuuren

Leuk om te lezen dat er in de zomer weer een stel bekenden staan. Wij zijn ook weer van de partij en hebben er zin in. Groetjes van Frank, Corina, Stan en Joas van Vuuren

Helen en Peter

Ook wij komen onze caravan weer bij jullie een plekje geven.

Fam. Schalke

Dat wij voor de derde keer onze vakantie op Molenperk willen doorbrengen, zegt genoeg over jullie fijne camping. We hebben er nu alweer zin in! Groetjes van Arthur, Hester, Lieke en Emma

Fam. Tigelaar

we hebben onze boeking voor komende zomer weer gedaan!! we kijken er nu al naar uit..... we wensen jullie een Gezegend 2011 toe. groetjes, Elzo & Corrie en de kids

Dick en Teuni Vijge.

We hebben erg genoten op jullie camping. De geweldig hartelijke ontvangst was erg leuk. Alles is perfect voor elkaar, keurig schoon, je ziet dat deze mensen hun werk met veel plezier doen.