Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Ad en Anny van de Kuijlen

Prachtig uitziende camping, met perfect groene grasmat. Het sanitair was perfect en bleef perfect. De eigenaren waren ontzettend behulpzaam. Ook voor kinderen zijn er diverse mogelijkheden: kippen, geitjes, poes, speeltuintje en veel ruimte om te spelen. Een keer per week kwam de visboer langs. Dich bij zee. Ontzettend grote plaatsen met WIFI. Perfecte camping, echt een aanrader!

noor & aegir

We kijken met veel genoegen terug op twee heerlijke weken bij jullie op de camping, alles was tip top verzorgd. Ook door jullie personal touch is de camping een echte aanrader voor zestigplussers in het voor- en naseizoen. Veel succes en hopelijk tot ziens!

Fam de Wit

Voor degene die mij met een dikke buik op de camping hebben gezien...Hoera! Onze dochter en zusje is geboren! Liz geboren op 3 september 2010! Gr André, Anita en Luuk de Wit

Peter, Yvonne, Eva, Ruth en Sa

Beste Carolien,Peter, lieve Jasmijn en Fleur, Bedankt voor jullie enorme gastvrijheid en inzet! We hebben een heerlijke week met rust en ruimte achter de rug. Onze meiden waren helemaal weg van de paarden, Pom hebben ze in hun hart gesloten (Sara dacht dat hij Bom heette...), de geitjes hebben ze kunstjes geleerd en dagen winkeltje gespeeld met Jasmijn. Het afscheid viel ons zwaar. Wie weet tot ziens! Hartelijke groeten van ons alle 5.

Marco,Elke, Daan en Fleur

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op jullie prachtige camping. De kids hebben zich ook geweldig vermaakt en alles was altijd heel netjes en schoon. Groetjes van ons vanuit Siebengewald!

Reza Hilde Amber en Sam

Wij hebben bij jullie een heerlijke vakantie gehad op de camping . Amber en Sam vonden echt alles geweldig; de paarden ,geitjes, kippen konijntje , koeien , trekkertjes , trampoline...Wij komen zeker nog is terug. Veel groetjes uit Antwerpen/België

Pieter, Tineke, Nynke & Sybren

We hebben genoten op jullie camping. Heerlijke grote plaats en rustig. Prachtig en schoon sanitair, van alle gemakken voorzien, wat kamperen ietjes makkelijker maakt. Zoals al afgesproken komen we volgend jaar zeker terug. Dankjewel en hartelijke groeten uit Groningen

Anneke en Jan

Bedankt voor de heerlijke vakantie! Prachtige camping met een grasveld als een biljartlaken! Alles ziet er keurig en proper uit. Hartelijke groet!

Jan & Karin & Sjors van Cromvo

Wat een geweldige vakantie hebben wij bij jullie gehad. Bedankt voor alle vriendelijkheid en het persoonlijke praatje. Tot volgend jaar! Groeten uit Waalwijk

Klaas & Margriet & Lieke

We kijken terug op een geweldige vakantie op Molenperk! Wat een gastvrij ontvangst, keurige camping, enorme kampeerplaats, nette voorzieningen, heerlijke aardappels en \'n lief konijntje. We komen graag nog eens terug. Groeten uit Zwolle!