Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Joke (en gezin)

Bedankt voor het zeer aangename verblijf! Keurig sanitair en hele ruime plaatsen waar je van privacy geniet. Ga zo door!

Rudie en Anjo

Hallo Carolien en Peter, We hebben een leuke vakantie gehad op Molenperk. De camping is een erg fijn plekje in Zeeland. We komen zeker terug. grt, Rudie, Anjo, Joppe en Noor

Hilleke en Bert

Hallo Carolien en Peter Weer terug thuis in de regen na 2 prachtige warme weken op jullie super camping,alles was prima vooral de ruime plekken,en het schone sanitair we komen zeker nog eens terug.Bedankt! grt.Bert en Hillek uit Westerhaar

Leo Gerda Mensink

Hallo Carolien /Peter , Ook al een verlaat bericht uit Zwolle . Mij broer Bert geattenderd op jullie, schitterende camping, echt super, accomodatie en vooorziening dikke 10 elf kan niet, jullie zijn beiden Carlien/Peter fijne toegangkelijke en hartelijke mensen, wij dat jullie veel plezier mage geven jullie werk. Met vr. groet Leo en Gerda uut Zwolle.

Bart en Gerjanne Reuter

Hoi Caroline en Peter, een verlaat bericht vanuit Bergeijk. Maar we willen even laten weten dat wij, de kinderen en onze ouders genoten hebben van een paar, koude, meiweken. De kinderen hebben genoten van de vrijheid. Vooral de dieren verzorgen en aaien was favoriet. De dinsdagochtend-activiteit, rondom de dieren op de boerderij, zorgde ervoor dat de kinderen ook weten wat een boerderijcamping inhoudt. De warme douches, het warme water, maar zeker de warme betrokkenheid, zorgden ervoor dat we een heerlijke vakantie hebben gehad. Onze ouders hebben dankzij de kampeertips van jullie een geweldige eerste kampeerervaring opgedaan. We overwegen zeker om volgend jaar weer terug te komen. Veel groeten uit Bergeijk!

Jan, Nayla en Faya

Beste Peter en Carolien, eind juni zijn wij een week te gast geweest op jullie camping en het was werkelijk fantastisch! De enorm grote plaatsen, het super schone sanitair en jullie hartelijke en ongedwongen uitstraling hebben ons een super week gezorgd. Jullie camping is een waar toonbeeld voor andere campings, alles was ontzettend goed verzorgd en bijgehouden! Hartelijke groeten vanuit Vlissingen (want je hoeft niet ver weg voor een zalig vakantiegevoel!)

Dick Vochteloo en Janke Visser

Voor de eerste keer een week op de camping. Een geweldige camping met mooie grasvelden en goed schoon sanitair. De rondleiding langs de akkers hebben wij zeer interessant gevonden. Carolien en Peter bedankt voor de gastvrijheid en groeten uit Meppel. Jullie camping is zeker aan te bevelen.

Janwillem, Gerda en kinderen

Met onze kleine kinderen een heerlijk verblijf gehad! Leuk dat er (schuin) tegenover de camping een boerderijwinkeltje zit en ook het zwembad in Seroos is een aanrader! Graag tot ziens!

Gerrit en Corrie

Hallo Carolien en Peter Wij hebben het bijzonder naar onze zin gehad,jullie hebben een super schone camping vandaar dat jullie de Zoover- Award verdiend hebben,gefeliciteerd.Wij komen zeker nog een keer

Theo Betsy Rutjes

Hallo Carolien en Peter Hartelijk gefeliciteerd met de Zoover Award.Jullie hebben hem zeker verdiend.Theo vraagt of de jeu de boules-baan al klaar is? Hartelijke groeten en misschien tot binnenkort. Theo Betsy