Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Jaap, Helma, Jos en Lydia

He Carolien en Peter. Wij hebben echt genoten van ons korte verblijf op de Molenperk. We waren het er eenduidig over eens; super verzorgd, ruim opgezet en gastvrijheid hoog in het vaandel. Volgens mij zijn dit inderdaad dé ingrediënten voor een top camping! Een aanrader voor elke kampeerder. Ga zo door!

Frans en Ellen Dellemijn

Carolien en Peter, we hebben prachtig weer gehad tijdens de periode op jullie mooie en goed verzorgde camping. we hebben enorm genoten van jullie gastvrijheid en hebben de omgeving per fiets goed verkend het was prachtig!

Fam. Sanderse

Heerlijke vakantie gehad op camping Molenperk. Wanneer je het prachtig verzorgde erf op komt, begint de vakantie echt goed. Voor de kinderen ruimte en veel speel- en boerenplezier. Voor de ouders rust en het genot van een goed georganiseerde schone boerderijcamping. Een vakantie om nog eens te herhalen!

Pas getrouwd stel! (H+R)

Wat een heerlijke vakantie hebben wij achter de rug. Een mooie en (zeer) schone camping met drielaags toiletpapier voorradig:-) ipv van het gebruikelijke schuurpapier... Door de grote staanplaats heb je veel privacy. Wij zaten in het nieuwe gedeelte met weids uitzicht (vonden we een pre!) Menig torenvalk zie mee-bidden voor het eten.. Tot slot: Peter en Carolien: we vonden jullie erg vriendelijk en behulpzaam; bedankt voor de gastvrijheid en succes met de suikerbieten straks!

Fam. Blom-De Wit

We zijn inmiddels alweer twee weken thuis, maar denken nog steeds met erg veel plezier terug naar onze vakantie op jullie camping. We hebben genoten van de prachtige omgeving, de prettige sfeer op jullie schone camping en jullie aandacht voor de kampeerders. De kinderen hebben genoten en zouden Jossini en Mickey graag nog eens komen borstelen. Heel veel groeten van Miriam, Lisette, Ernestine en Jac.

familie Jünke

Danke nocheinmal für den schönen Aufenthalt aur eurem Campingplatz. Es war ein sehr schöner Urlaub. Josefine hat das Stockbrot- Zubereiten sehr gefallen! Sicher kommen wir bald nocheinmal wieder. Viele Grüße, Andrea, Bernhard, Josefine und Jonathan Jünke

Fam. Tigelaar

Carolien,Peter en jullie prachtige dochters, Cor & Annie, ontzettend bedankt voor jullie goede zorgen. we hebben 2.5week op jullie camping gestaan. en wat hebben genoten van jullie gastvrijheid,mooie schone en ruime camping. en wat hebben de kinderen de ruimte om te spelen etc. we hopen zeker nog eens terug te komen. alle goeds toegewenst, Elzo,Corrie,Willianne,Henriëtte & Roeland Tigelaar

Jeroen en Annelies Bonnema

Medio juni hebben wij een weekje de stacaravan op Molenperk gehuurd. Dat was een goede keus! De caravan was heerlijk schoon toen we kwamen en het was heerlijk om geen beddegoed mee te hoeven nemen! De kinderen (1,5 en 3,5) hebben zich super vermaakt met o.a. oma kip, Stoffel, Truus & Trees en de kleine Isadora. Benieuwd geworden wie dat allemaal zijn: gewoon boeken en gaan. Voor de kinderen is het er geweldig en als ouders kom je daar helemaal tot rust. De camping is heerlijk ruim en weids opgezet (en toch heb je makkelijk overzicht) en het sanitair brandschoon. Een aanrader!

Els en Sjaak Tuwanakotta

Voor het eerst op een boerencamping. We waren wel erg benieuwd hoe dat zou zijn maar het is ons super goed bevallen. Heerlijke ruime plaatsen met een weids uitzicht. En de sanitairvoorzieningen waren heerlijk ruim en heel erg schoon. Lekker gefietst, leuke omgeving voor uitstapjes. Carolien en Peter (en ouders)jullie zijn hele enthousiaste mensen met hele leuke dochters. Veel succes! Groetjes Sjaak en Els

Han, Els en de kinderen

Hele fijne tijd gehad! Pluspunt is dat de camping zo ruim opgezet is, waardoor je privacy hebt en waardoor er veel ruimte is voor de kinderen om te spelen, met trekkertjes te rijden, te tenissen, etc. Complimenten!