Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Keo en Ellen Tetteroo

vorig jaar voor het eerst bij jullie geweesd, toen moesten we toch wel even aan zeeland wennen, toch misten we het, en ja, we zijn terug geweesd, we hoefden niet lang na te denken, want ullie camping was en is top, giga grote plaatsen, keurig en schoon sanitair en gezelligheid, de duinexursie was zo gezellig, en leerzaam, zeker voor herhaling vatbaar, wij en onze jonge terrier hebben volop van rust en ruimte en zee en dorpjes genoten, onze auto heeft veel stil gestaan, want alles is op fietsafstand. wij komen zeker terug. voor jullie veel succes en ga zo door. groetjes voor Jasmijn en Fleur

Fam. v.d. Sande

Wij gingen voor een paar dagen maar... het werden 3 weken. Wat een camping, mega grote plaatsen en ruime voorzieningen. Bovendien wordt je caravan netjes op z\'n plaats gezet. Maar het meest onder de indruk zijn wij toch wel van de fijne beheerders. Wat een gastvrijheid en behulpzaamheid. CAROLIEN, Peter, Cor en Annie, bedankt voor de fijne vakantie op jullie camping en graag tot ziens.

Ine en Jan Woertman

Als je een kampeervantie op het eiland Walcheren/Zuid Beveland overweegt, zoek dan niet lang naar een camping, maar meld je aan bij BOERDERIJCAMPING MOLENPERK te Serooskerke, een bijzondere mini camping met ruime plaatsen en prima voorzieningen. De bewoners van de boerderij zijn buitengewoon gastvrij en geven je alle aandacht. Deze camping is beslist een aanrader. Bovendien kun je vanuit deze camping heerlijke fietstochten maken. Wij hebben er drie weken genoten. Carolien en Peter en jullie ouders, zeer bedankt.

fam. Kruisdijk

Wij hebben een heerlijke week met onze kinderen op de Molenperk gecampeerd. Heerlijk voor de kinderen, pony, koeien caravan, geweldig! Eigen passie voor het bedrijf, de natuur en de camping maken het verblijf heel bijzonder! We komen graag terug!

Reinder en Marianne

wij hebben een geweldige leuke week op jullie camping doorgebracht. Het fietsbelletje van de beurs in Hardenberg zal aan jullie camping terug denken. Klasse en ga zo door. Groetjes Reinder en Marianne Oosterhesselen Drenthe

Karin, Claus en Lars

Wij zitten hier en genieten en kopje thee ... met lekkere \"suiker van de Molenperk\". Bedankt voor de mooie dage op jullie camping. Groetjes van Karin en Claus (en van Lars, die nu net van grote trekkers droomt)

Michael und Sabrina

Da wir uns ja leider am Dienstag nicht mehr gesehen haben, als wir abgereist sind, wollten wir uns nocheinmal für die wunderschönen Tage auf ihrem Campingplatz bedanken. Es hat ja alles prima geklappt, wir haben die Zeit sehr genossen und hoffen, dass wir noch einmal wiederkommen dürfen.

Danny en Naomi

We hebben een heerlijke vakantie bij jullie gehad. volgend jaar komen we weer!

Joost

Afgelopen weekend met mooie weer heerlijk gekampeerd. De camping stond vol, maar door de ruime opzet ervaar je dat helemaal niet. Ook het sanitair bleef keurig schoon. Complimenten!

Annemiek

Wat zijn jullie behulpzaam. Fijn dat We gebruik mochten maken van de box en kinderstoel. Ook super dat het sanitair zo ruim en schoon is. Het proefkamperen met onze zoon is ons bevallen.