Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Dennis, Femke, Sjoerd en Renks

De afgelopen dagen rond Hemelvaart hebben we enorm genoten op jullie camping. Onze vouwwagen stond op het veld bij de speeltuin zodat de kinderen vrij naar buiten konden lopen en we ze toch in het oog konden houden. Ze hebben ook erg veel plezier gehad op de kindertractors en lekker gespeeld met de andere kinderen op de camping. De geiten, kip en konijn waren een groot succes bij onze kleintjes. Het viel me op dat de camping zeer netjes en goed verzorgd is. Carolien en Peter, reuze bedankt voor dit fijne verblijf op Camping Molenperk. Groetjes uit Breda.

Sjon, Angela, Tirza & Mayra

Wat een eer om de eerste \'bewoners\' van de stacaravan te mogen zijn. We hebben in de meivakantie een heerlijke week bij jullie gehad. De caravan was prima! De meiden hebben lekker gespeeld met de andere kinderen op de camping. Dieren voeren, knutselen en ook nog op de tractor mee, wat een feest! Dank je wel voor de gastvrijheid en vast tot weerziens!

Gerda en Annie

Geweldige week gehad bij jullie,ik heb er nog niet genoeg van,dus mijn zus alweer aangespoord voor september voor de sta caravan ik neem nog contact op,was het maar vast zover.groetjes en hopelijk tot dan

Hans, Ria en Yu-Lin, Ravenstei

Wat een geweldig fijn verblijf hebben we met ons drietjes bij jullie gehad! Prachtige ruime plekken, keurig sanitair maar vooral een geweldige inzet van jullie om het de gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken. Carolien en Peter, jullie doen het fantastisch! Ontzettend bedankt voor de fijne tijd en enorme gastvrijheid. Groetjes en zeker tot ziens!

Rinse Gerrie Jorien en Melle

In deze meivakantie (2009) hebben we mogen genieten van de gastvrijheid en enthousiasme van de eigenaren van de camping de Molenperk. Hun hart ligt bij het bedrijf en dat is ook goed te merken aan de betrokkenheid en klantvriendelijkheid. Niet veel is hun teveel. De eigenaren Carolien en Peter zijn druk in de weer om het voor de gasten aangenaam te maken. Het is een goed verzorgde camping en onze kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Het educatieve rondje in de boerderij met als toetje knutselen, viel erg in de smaak. Voor ons is deze camping een topper onder de boerderijcampings. Een juweeltje en aanrader dus...

Rinus en Gerty Meijers

Voor ons was de beurs in Hardenberg de eerste kennismaking met deze camping. Wij hebben inmiddels een aantal dagen op deze camping doorgebracht en zijn zeer enthousiast. Mooie, goed onderhouden camping met grote plaatsen. Buitengewoon vriendelijke en enthousiaste eigenaars. We komen zeker terug.

familie de Weij

Bedankt voor de fijne tijd. De enorme gastvrijheid, ruime plaatsen en keurig schone sanitair. Deze camping is echt een aanrader. Wellicht tot ziens!

naomi

hoi hoi, wij komen eind mei weer mee met mijn vader en stiefmoeder! heb er nu alweer zin in!!!

fam. Grendelman

Gisteren bezochten we uw stand tijdens Kampeer Totaal Hardenberg. Door de bijzondere en goede indruk die jullie maakten zullen we jullie zeker eens BELLEN voor een fijne vakantie...!

Agnes, Lander en Rudy

In de \"zomer\" van 2008 beleefden we 3 heerlijke weken op jullie camping. Buiten het weer was alles perfect. Daarom komen we in 2009 graag een keertje terug. groeten uit Arendonk