Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Agnes, Lander en Rudy

In de \"zomer\" van 2008 beleefden we 3 heerlijke weken op jullie camping. Buiten het weer was alles perfect. Daarom komen we in 2009 graag een keertje terug. groeten uit Arendonk

Jeanette, Jeroen, Bart en.....

Hallo daar.... Vergeet het steeds in het gastenboek te melden. Op 17 september is onze lieve dochter Anneloes geboren. Alles verder goed hier dus misschien volgende keer met zijn vieren bij jullie op de camping. En Carolien alle tijdschriften zijn weer door geschoven binnen onze vrienden kring. Groetjes uit Houten van ons vieren ;-)

Martijn, Marie-Anne & Lysanne

Wij hebben de eerste twee weken van september volop genoten van het verblijf op jullie mini-camping. De sfeer was leuk en ontspannen en er was altijd wel even tijd voor een praatje tussendoor (ondanks jullie drukke boeren bestaan). Het sanitair is netjes en wordt goed schoongehouden en ook de plaatsen zijn ruim en mooi. Dank voor jullie gastvrijheid!

Corine en Chris

Ondanks de vele regen hebben wij van 15-8 tot 28-8 genoten van en op jullie camping.hele ruime plaatsen, lekkere douches en erg leuk dat we ook konden tafeltennissen zo tijdens de regenachtige uurtjes.

John en Annelies

We hadden een heerlijk verblijf! Het actuele overzicht van wat er in de buurt te doen is hebben wij dankbaar gebruikt, evenals de fietsroutes die gratis gebruikt mogen worden! Jullie zien ons zeker nog eens terug!

Westen

Bedankt voor het fijne verblijf. Prima camping met keurig sanitar.

De Ley

Normaal gesproken zijn we Belgische kust gangers, maar onze kust is ook niet meer wat het geweest is. Door simpel zoekwerk op het internet zijn we op Molenperk gestoten, wat een topper! De uitbaters zijn daar behulpzaam en zeer kindvriendelijk. In de buurt veel boerderijwinkels met verse zuivel producten en fruit (ter plaatse kun je lekkere aardappelen, uien en sla kopen). Supermarkten zijn op fiets afstand als ook het mooie strand. Vele attracties in naburige dorpen. Tip: zeker Veere bezoeken!

Paul,Patricia,Anne-Claire en F

Lieve Familie, Een camping om trots op te zijn !! We hebben genoten .... de koeienclub, de paardjes , de ruimte , het weer maar boven al jullie gastvrijheid. tot volgend jaar. Veel liefs uit Diepenveen.

Michel en Annerieke

Lieve jullie, Bedankt voor de leuke tijd bij jullie op de camping.. jullie zijn er maar druk mee. Maar het was echt super ruime plaatsen een heerlijk sanitair. wij wensen jullie veel succes. liefs Michel en Annerieke

Marco, Tineke, Marith, Britt

Voor ons was het de eerste keer op camping de Molenperk, we hebben genoten, de kinderen vonden het geweldig!!!! Heerlijke ruime plaatsen en perfect sanitair TOP!!!! Wat ons en de kinderen betreft, tot volgend jaar! liefs marco, Tineke, Marith en Britt