Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Diddy en Jan Harskamp

Net terug van 4 weken camping Molenperk en wat was het weer fijn om in Serooskerke te zijn. Carolien en Peter bedankt voor alles, het was weer helemaal TOP.

Hans en Mieny Bolland

Helaas.....Wij zijn maar een kort weekje bij jullie op deze prachtige camping geweest. Hadden veel langer willen blijven. Goed naar ons zin gehad en komen zeker nog eens staan. Bedankt voor al het mooie wat Walcheren ons heeft laten zien. Groetjes Hans & Mieny

Anneke en Wouter

We waren voor de eerste keer op Walcheren en we hebben, vooral dank zij jullie prachtige camping, drie heerlijke weken gehad. We komen graag nog eens terug!!!! Echtpaar, 75 +

Fam. florie

Mooie camping, ruime plekken, schoon sanitair, gezellig praatje met eigenaren. En hun dochters. Walcheren, heerlijk om te fietsen. Wij komen op zeker terg. Bedankt.

Peter en Corien

Prachtige camping! Heel rustig en ruim. En nu in het voorjaar zó frisgroen! We komen zeker nog eens terug!

Hans en Monique IJsselstein

Hallo fam vd Kreeke, Het was weer Top, voelt als thuiskomen, bedankt, tot volgend jaar

Jolijn Janssens

Heel fijn verblijf gehad! De camping en het sanitair ziet er netjes uit. Met fietsen kun je alle kanten op. De boerderijwinkel schuin tegenover de camping heeft heerlijke boerenvla!

Henk van Loenen

Een vakantiebestemming is gevoel. Wat is het dan fantastisch om weer op Walcheren te zijn en de eerste week van de vakantie door te mogen brengen op Boerderij-camping Molenperk. Alles klopt daar gewoon. Uitermate vriendelijke eigenaren, mooie en goed onderhouden plekken. Sanitair, niets op aan te merken. Kind-, midlife- en senior vriendelijk. Je hebt verschillende mini campings, ik blijf mij verbazen hoe goed over deze minicamping 'op' Serooskerke is nagedacht en nog steeds nagedacht wordt. Top Carolien Van de Kreeke!

familie de Wilde

We hebben een heerlijke vakantie op Molenperk achter de rug! Als je hier op vakantie gaat moet je zeker je fiets meenemen, alles is prima per fietst te doen. 's Morgens om broodjes naar de supermarkt in het dorp, 5 minuten fietsen. En dan fietsen naar het strand, Veerse Meer, Oosterschelde, Middelburg, Domburg of de prachtige wegen, fietspaden en dorpjes op Walcheren!

Gerard

Zelfs in het hoogseizoen een heerlijk rustige camping! Mede dankzij de ruime opzet van de camping en een apart speelveldje voor kinderen. En keurig sanitair! Super vakantie gehad!!