Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Peter en Corien

Prachtige camping! Heel rustig en ruim. En nu in het voorjaar zó frisgroen! We komen zeker nog eens terug!

Hans en Monique IJsselstein

Hallo fam vd Kreeke, Het was weer Top, voelt als thuiskomen, bedankt, tot volgend jaar

Jolijn Janssens

Heel fijn verblijf gehad! De camping en het sanitair ziet er netjes uit. Met fietsen kun je alle kanten op. De boerderijwinkel schuin tegenover de camping heeft heerlijke boerenvla!

Henk van Loenen

Een vakantiebestemming is gevoel. Wat is het dan fantastisch om weer op Walcheren te zijn en de eerste week van de vakantie door te mogen brengen op Boerderij-camping Molenperk. Alles klopt daar gewoon. Uitermate vriendelijke eigenaren, mooie en goed onderhouden plekken. Sanitair, niets op aan te merken. Kind-, midlife- en senior vriendelijk. Je hebt verschillende mini campings, ik blijf mij verbazen hoe goed over deze minicamping 'op' Serooskerke is nagedacht en nog steeds nagedacht wordt. Top Carolien Van de Kreeke!

familie de Wilde

We hebben een heerlijke vakantie op Molenperk achter de rug! Als je hier op vakantie gaat moet je zeker je fiets meenemen, alles is prima per fietst te doen. 's Morgens om broodjes naar de supermarkt in het dorp, 5 minuten fietsen. En dan fietsen naar het strand, Veerse Meer, Oosterschelde, Middelburg, Domburg of de prachtige wegen, fietspaden en dorpjes op Walcheren!

Gerard

Zelfs in het hoogseizoen een heerlijk rustige camping! Mede dankzij de ruime opzet van de camping en een apart speelveldje voor kinderen. En keurig sanitair! Super vakantie gehad!!

Henk & Joke

Wederom een zeer leuke vakantie gehad. Prima geregeld en mooie chalet. volgende keer maar 2 weken boeken..

Jacco en Marleen

rust - ruimte - privacy - schoon. Voor ons dé ingrediënten voor een geslaagde campingplek! Jullie zien ons zeker terug! En onze vrienden over twee weken al!

familie Snels

Mooie, rustige camping. Ruim opgezet en keurig onderhouden. We kwamen voor het maken van mooie fietstochten, en zijn daarin meer dan geslaagd!

Herman en Margriet

Het voelde weer als thuis komen! De sfeer, de gastvrijheid, de rust... Heerlijk! Hartelijk dank weer.