Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Ine en Gerrit Hijink

14 dagen vakantie bij jullie op de camping doorgebracht, grote plek voor de caravan, super mooie camping, sanitair schoon, gezellig gehad en komen vast terug. Een aanrader om deze camping eens te bezoeken.

Jeanette Harskamp

Afgelopen weekendje even weer twee nachtjes bij jullie op de camping. Wat was het weer heerlijk! Kids wilde niet naar huis maar moeten echt nog een naar school. En daarna een weekje bij Oma en Opa op de camping bij jullie. Een jaar niet op Molenperk geweest? Dat komt bij ons niet voor ;-)

Peter en Wilma Bekking

We hebben weer een super fijne week gehad op jullie mooie camping. Wat een grote mooie plek hadden we!!!. Sanitair erg schoon. Gezellige gesprekjes met Caroline maakt dat je je erg thuis voelt bij jullie. Kortom: zeker voor herhaling vatbaar. Tot ziens!

Arie Geertje Jesse en Lieke

Na 6 jaar weer terug, nu een lang hemelvaarts weekend in 1 van de chalets op het kampeerterrein. Het was weer thuiskomen. Bijgekletst met Carolien en Peter, wat zijn ze -nog altijd- gedreven en enthousiast! We komen gauw weer. Xxx

Yvonne en Jan

Wat een prachtige camping! We komen regelmatig naar Zeeland, de volgende keer graag weer op Molenperk!

Gerdien en Wim Hillerström

Wij hebben in september hier een prachtige vakantie gehad. De camping ziet er zeer verzorgd uit. Peter en Carolien zijn heel gastvrij en kunnen gepassioneerd vertellen over hun akkerbouwbedrijf en over hun mooie Zeeland! .

Annie en Gerda

hallo Carolien en peter,we hebben weer een fantastische week gehad,in een woord geweldig. bedankt en tot de volgende keer maar weer. Groetjes Annie en Gerda

Cees en Margaret

We staan in de startblokken om morgen weer te vertrekken na een vakantie, waarin alles klopte. Geweldig weer voor september, waarin alle records weer gebroken zijn. Bedankt Carolien en Peter voor jullie gastvrijheid.

Jan en Ria

Hallo Carolien en Peter we hebben genoten van ons weekend bij jullie een prachtige omgeving zeker de moeite waart om heen te gaan. goed onderhouden en schoon het was ook voor ons een keer iets anders als de achterhoek waar wij wonenhartelijk dank Groeten Jan en Ria.

hans en monique

Hallo Carolien en Peter. Ik ga niks vertellen over jullie camping. Wanneer ik dat ga doen, is er voor ons geen plek meer voor volgend jaar. Bedankt, we hebben genoten. Groeten, hans en monique