Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Peter en Wilma Bekking

We hebben weer een super fijne week gehad op jullie mooie camping. Wat een grote mooie plek hadden we!!!. Sanitair erg schoon. Gezellige gesprekjes met Caroline maakt dat je je erg thuis voelt bij jullie. Kortom: zeker voor herhaling vatbaar. Tot ziens!

Arie Geertje Jesse en Lieke

Na 6 jaar weer terug, nu een lang hemelvaarts weekend in 1 van de chalets op het kampeerterrein. Het was weer thuiskomen. Bijgekletst met Carolien en Peter, wat zijn ze -nog altijd- gedreven en enthousiast! We komen gauw weer. Xxx

Yvonne en Jan

Wat een prachtige camping! We komen regelmatig naar Zeeland, de volgende keer graag weer op Molenperk!

Gerdien en Wim Hillerström

Wij hebben in september hier een prachtige vakantie gehad. De camping ziet er zeer verzorgd uit. Peter en Carolien zijn heel gastvrij en kunnen gepassioneerd vertellen over hun akkerbouwbedrijf en over hun mooie Zeeland! .

Annie en Gerda

hallo Carolien en peter,we hebben weer een fantastische week gehad,in een woord geweldig. bedankt en tot de volgende keer maar weer. Groetjes Annie en Gerda

Cees en Margaret

We staan in de startblokken om morgen weer te vertrekken na een vakantie, waarin alles klopte. Geweldig weer voor september, waarin alle records weer gebroken zijn. Bedankt Carolien en Peter voor jullie gastvrijheid.

Jan en Ria

Hallo Carolien en Peter we hebben genoten van ons weekend bij jullie een prachtige omgeving zeker de moeite waart om heen te gaan. goed onderhouden en schoon het was ook voor ons een keer iets anders als de achterhoek waar wij wonenhartelijk dank Groeten Jan en Ria.

hans en monique

Hallo Carolien en Peter. Ik ga niks vertellen over jullie camping. Wanneer ik dat ga doen, is er voor ons geen plek meer voor volgend jaar. Bedankt, we hebben genoten. Groeten, hans en monique

Jaap, Helma, Levi en Juda

Hee Peter en Carolien, Wat een toptijd hebben we gehad. 6 jaar later en.. weer terug. Nu met ons caravannetje en twee kids. Dikke complimenten hoe jullie de mini-camping doorontwikkeld hebben. Met onverminderd enthousiasme. En liefde en aandacht voor de kinderen. Levi kletst nog over de les van biet tot suiker en de poesjes, en de jonge zwaluwen en... Geweldig. Dank voor jullie gastvrijheid. Inspirerend ook om jullie als hardwerkende ondernemers te zien, maar daarnaast ook te zien genieten van alles wat er gebeurt. Ga zo door.

Everdien, Henk en Suzan van Loenen (Doorwerth)

Na altijd op grotere campings te hebben gestaan, nu voor het eerst gekozen voor een kleine camping. En wat voor een! Mooie, grote plekken, wat een rust en ruimte. Hele ruime douches, het sanitair wordt goed schoon gehouden. Binnen afwassen in een gezellig ingerichte 'recreatieruimte' En dan natuurlijk de gastvrijheid van Carolien met haar man Peter als ‘achtervang’.