Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Jaap, Helma, Levi en Juda

Hee Peter en Carolien, Wat een toptijd hebben we gehad. 6 jaar later en.. weer terug. Nu met ons caravannetje en twee kids. Dikke complimenten hoe jullie de mini-camping doorontwikkeld hebben. Met onverminderd enthousiasme. En liefde en aandacht voor de kinderen. Levi kletst nog over de les van biet tot suiker en de poesjes, en de jonge zwaluwen en... Geweldig. Dank voor jullie gastvrijheid. Inspirerend ook om jullie als hardwerkende ondernemers te zien, maar daarnaast ook te zien genieten van alles wat er gebeurt. Ga zo door.

Everdien, Henk en Suzan van Loenen (Doorwerth)

Na altijd op grotere campings te hebben gestaan, nu voor het eerst gekozen voor een kleine camping. En wat voor een! Mooie, grote plekken, wat een rust en ruimte. Hele ruime douches, het sanitair wordt goed schoon gehouden. Binnen afwassen in een gezellig ingerichte 'recreatieruimte' En dan natuurlijk de gastvrijheid van Carolien met haar man Peter als ‘achtervang’.

Jeanette

We hebben al op heel veel verschillende campings gekampeerd, maar Molenperk springt er in positieve zin echt uit! Keurig sanitair, verzorgde camping, behulpzame eigenaren. En dat in een prachtige omgeving!

Tigelaar

wederom weer genoten van een super vakantie op Molenperk!!

Martijn Plas

We hebben 2 heerlijke weken gehad in een van de chalets. Heel compleet. Als er wat was dan hielpen Peter en Carolien direct. De boerenlessen waren erg leuk en het paardrijden werd ook zeer gewaardeerd.

Fam.Aalpol. Deventer

Hartelijk ontvangst en een sfeervolle camping met Peter en Carolien die altijd tijd maken voor een gezellig babbeltje

Wim en Liesbeth Geverink (Enschede)

Het is zo weer voorbij. Wat hebben we weer 5 mooie weken gehad op jullie perfecte mini-camping. Ontvangen door Peter en even later op hartelijke wijze begroet door Carolien en de kids. We hebben alle weertypes meegemaakt. Vooral de nacht van 22 op 23 juni was heftig. Maar jullie stonden de gasten met raad en daad terzijde. Bedankt voor jullie gastvrijheid en zeker tot volgend jaar.

M. de Wald

Hele mooie camping, echt een aanrader! We hebben iedere dag gefietst, geen dag hetzelfde, je kunt fietsen richting noord, oost, zuid en west en wat daar tussenin zit!

Henriette en Jan

Een heerlijke vakantie gehad! De camping is ruim opgezet, waardoor het heel rustig maar toch gezellig is. Peter en Carolien runnen de camping met enthousiasme. Nogmaals bedankt!

Fam van Halem

Na zeven jaar geleden in de tent op jullie camping, nu in een chalet. Keurig en gezellig, compleet ingericht en net als toen, persoonlijke aandacht van de beheerders,echt fantastisch!! We vonden het een geweldige week,waarvoor onze hartelijke dank!