Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Annie en Gerda

hallo Carolien en peter,we hebben weer een fantastische week gehad,in een woord geweldig. bedankt en tot de volgende keer maar weer. Groetjes Annie en Gerda

Cees en Margaret

We staan in de startblokken om morgen weer te vertrekken na een vakantie, waarin alles klopte. Geweldig weer voor september, waarin alle records weer gebroken zijn. Bedankt Carolien en Peter voor jullie gastvrijheid.

Jan en Ria

Hallo Carolien en Peter we hebben genoten van ons weekend bij jullie een prachtige omgeving zeker de moeite waart om heen te gaan. goed onderhouden en schoon het was ook voor ons een keer iets anders als de achterhoek waar wij wonenhartelijk dank Groeten Jan en Ria.

hans en monique

Hallo Carolien en Peter. Ik ga niks vertellen over jullie camping. Wanneer ik dat ga doen, is er voor ons geen plek meer voor volgend jaar. Bedankt, we hebben genoten. Groeten, hans en monique

Jaap, Helma, Levi en Juda

Hee Peter en Carolien, Wat een toptijd hebben we gehad. 6 jaar later en.. weer terug. Nu met ons caravannetje en twee kids. Dikke complimenten hoe jullie de mini-camping doorontwikkeld hebben. Met onverminderd enthousiasme. En liefde en aandacht voor de kinderen. Levi kletst nog over de les van biet tot suiker en de poesjes, en de jonge zwaluwen en... Geweldig. Dank voor jullie gastvrijheid. Inspirerend ook om jullie als hardwerkende ondernemers te zien, maar daarnaast ook te zien genieten van alles wat er gebeurt. Ga zo door.

Everdien, Henk en Suzan van Loenen (Doorwerth)

Na altijd op grotere campings te hebben gestaan, nu voor het eerst gekozen voor een kleine camping. En wat voor een! Mooie, grote plekken, wat een rust en ruimte. Hele ruime douches, het sanitair wordt goed schoon gehouden. Binnen afwassen in een gezellig ingerichte 'recreatieruimte' En dan natuurlijk de gastvrijheid van Carolien met haar man Peter als ‘achtervang’.

Jeanette

We hebben al op heel veel verschillende campings gekampeerd, maar Molenperk springt er in positieve zin echt uit! Keurig sanitair, verzorgde camping, behulpzame eigenaren. En dat in een prachtige omgeving!

Tigelaar

wederom weer genoten van een super vakantie op Molenperk!!

Martijn Plas

We hebben 2 heerlijke weken gehad in een van de chalets. Heel compleet. Als er wat was dan hielpen Peter en Carolien direct. De boerenlessen waren erg leuk en het paardrijden werd ook zeer gewaardeerd.

Fam.Aalpol. Deventer

Hartelijk ontvangst en een sfeervolle camping met Peter en Carolien die altijd tijd maken voor een gezellig babbeltje