Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Henny en Cindy Wevers uit Almelo

Lieve Carolien en Peter, Net weer thuis nadat wij twee heerlijke weken bij jullie op jullie prachtige camping doorgebracht hebben. Wij hebben genoten!! Jullie camping/sanitair is schoon, plekken zijn lekker groot en vooral jullie enthousiasme en hartelijkheid maken het verblijf bij jullie tot een feestje. Wij komen zeker nog een keer terug. Het ga jullie en de twee kinderen goed. De 9.3 van Zoover is welverdiend. Hartelijke groeten, Henny en Cindy

Fam. van Zon

Hebben een heerlijk weekend op de boerderijcamping gehad, dank jullie wel voor alle goede zorgen! Fijne zomer en tot een volgende keer.

Paul en Janine Dekkers

We hebben een heerlijke vakantie gehad op camping Molenperk !!! Wat een ontdekking ! Hier komen we zeker terug. Dank je wel Carolien en Peter voor al jullie goede zorgen. Tot ziens !!

Jan en Diddy Harskamp

Wat hebben we weer een geweldige tijd gehad. En niets is teveel! Ook nog een excursie gehad naar het mooie natuurgebied de Oranjezon. Carolien en Peter jullie zijn toppers. En wij komen graag terug!

familie Dekkers

Geweldige verblijf gehad! Wat wij vooral waarderen zijn de gescheiden, afgesloten en zeer schone toiletten. En de royale plaatsen! En uitstekende wifi ontvangst en snelheid!

Nick en Petra

Prachtige camping , alles was top , super service , we komen graag weer terug !! bedankt Peter en Carolien !

Jan en Theresa

'n Heerlijk verblijf gehad! Prachtig verzorgde camping, super schoon sanitair. Heel aardige en behulpzame eigenaren. Peter en Carolien, ga zo door!

Wim en Anke

We hebben met de groep een superweek bij jullie gehad! Mooie ruime plekken en prachtig sanitair. Jullie gastvrijheid was hartverwarmend. Nogmaals bedankt!

Jan, Diddy en Madelief

Wat hebben we weer genoten bij jullie op de camping alles is top voor elkaar,sanitair, de pracht plekken,afwasruimte en zelfs een emmer vol met informatie en babbelaars. De emmer weer vol met heerlijke aardappels mee terug genomen. Bedankt, Carolien en Peter

Jos en Margreet

Vanaf Molenperk hebben we Walcheren prachtig verkend! Er is zoveel te zien, te doen en te beleven dat we tijd te kort kwamen. We komen zeker terug, want Molenperk is één van de betere minicampings; ruim, netjes en fijne sfeer.