Boerderijcamping Molenperk

Steden

Veere (5 km) is een historische havenstad. Er zijn vele monumenten, oude steegjes, diverse winkeltjes ‘uit grootmoeders tijd’ en een haven. Ook kun je prachtig over de Wallen rondom de stad wandelen, compleet met trekvlotjes, kanonnen, een ondergrondse gang en uitzicht op het Veerse Meer. 
Meer informatie: www.veere-stad.nl

 

Middelburg (7 km) is de hoofdstad van Zeeland. Het is een gemoedelijke winkelstad met gezellige terrasjes. Een wandeling door de vele steegjes en langs de (pak)huizen uit de tijd van de VOC is een ware ontdekkingstocht. 

 

Vlissingen (16 km) is een havenstad, stad aan het water. De Boulevard geeft een prachtig zicht op de grote schepen die over de Westerschelde vanaf de Noordzee binnenvaren. 

 

Rotterdam, een goed uur rijden en je bent er. De stad vol cultuur, architektuur en winkelcentra en het grootste havencomplex van Europa.

 

Maar ook een bezoek aan de zuiderburen is de moeite waard.

Antwerpen (ca. 90 km. een uur rijden). Antwerpen heeft altijd al een band met de scheepvaart, is de 'diamantstad' en heeft diverse grotere winkelcentra. 

Gent (ca, 55 km, 70  min. rijden). Een gemoedelijke kennismaking met het Belgische leven. De stad  is een compact openluchtmuseum; levendiger dan Brugge en toegankelijker dan Antwerpen.