Boerderijcamping Molenperk

Steden

Veere (5 km) is een historische havenstad. Er zijn vele monumenten, oude steegjes, diverse winkeltjes ‘uit grootmoeders tijd’ en een haven. Ook kun je prachtig over de Wallen rondom de stad wandelen, compleet met trekvlotjes, kanonnen, een ondergrondse gang en uitzicht op het Veerse Meer. 
Meer informatie: www.veere-stad.nl

 

Middelburg (7 km) is de hoofdstad van Zeeland. Het is een gemoedelijke winkelstad met gezellige terrasjes. Ook een wandeling door de vele steegjes en langs de (pak)huizen uit de tijd van de VOC is een ware ontdekkingstocht. 

Meer informatie: www.uitinmiddelburg.nl of www.visitmiddelburg.nl

 

Vlissingen (16 km) is een havenstad, stad aan het water. De Boulevard geeft een prachtig zicht op de grote schepen die over de Westerschelde ons land binnenvaren. In Vlissingen zijn alle grotere winkels aanwezig, maar er zijn ook kleinere unieke winkels. 

 

Rotterdam, Antwerpen en Brugge

Een goed uur rijden en je bent er: in Rotterdam, met het grootste havencomplex van Europa, vol cultuur, architektuur en winkelcentra. 

 

Maar ook een bezoek aan de zuiderburen is de moeite waard.

Antwerpen (ca. 90 km. een uur rijden). Antwerpen heeft altijd al een band met de scheepvaart, is de 'diamantstad' en heeft diverse grotere winkelcentra. 

Brugge (ca. 103 km, anderhalf uur rijden). Unesco werelderfgoedstad met levendige cultuur en de befaamde grachten, die Brugge al eeuwen met de zee verbinden.