Bauernhof-Campingplatz Molenperk

Gastebuch

Henk en Jacqueline

In april enkele dagen op Molenperk gestaan. Een prachtig aangelegde, zeer verzorgde camping, met nieuw en zeer schoon sanitair. Zeer gastvrije uitbaters. Nogmaals hartelijk dank! Deze camping is echt een aanrader!

Elisabeth und Alfons Brokamp

Wir freuen uns schon seit Jahren,zu Euch zu kommen.Es liegt ganz einfach daran,daß Ihr eine wunderbare Familie seid. Auch in 2010 ist es bald wieder so weit.Wir wünschen uns,Euch alle gesund und munter wiederzusehen.

Dick en Dirry

Misschien komt dit berichtje wel een beetje laat maar als het waait moet ik altijd aan de zee denken.Wat hebben wij van de zomer genoten van jullie mooie rustige camping.We hadden ook alles mee mooi weer mooie camping en een lieve spontane gastvrouw wat wil je nog meer.We gingen weer uitgerust terug naar de achterhoek.

Nico en Antoinette

Heerlijk om weer een paar weken op de camping te staan. Alleen was het dit jaar voor ons geen camping maar een revalidatiecentrum. En dit centrum heeft ons veel goed gedaan. De rust, het uitzicht (m.n. de zonsopgang was geweldig) en niet te vergeten het weer.Lieve familie bedankt en tot volgend jaar.

Luuke Lotte en Sander

Heerlijk om mij oude werkgebied aan Luuke en Lotte te laten zien. Genoten van het strand de boerderij en het alles en niets. Dank voor de gastvrijheid

Jan en Lies

Een week in september op Molenperk gestaan. Zeer goed bevallen! Gezellig dat de camping nog bijna vol stond. Heerlijk gefietst. Bedankt voor het lenen van de fietsroutes!

Fam. Wuyts

Carolien,Peter,Cor en Annie alles is weer opgeruimd van ons klein weekje vakantie bij jullie in Molenperk,het was echt genieten!jullie camping was echt in orde ,proper sanitair,mooie omgeving,vriendelijke mensen,zeker voor herhaling vatbaar dus misschien tot volgend jaar!!groetjes uit Werchter(Belgie)

Fam. de Maat.

We hebben een paar mooie dagen gehad, fijn gefietst en dit is zeker voor herhaling vatbaar, dus tot ziens! Groeten aan iedereen, ook Isidora, vanuit Terneuzen.

fam. Janssen

Hallo Fam.Abrahamse en van de Kreeke, Het is al weer een week geleden dat wij bij jullie op de camping mochten kamperen. Wij hebben heerlijk gefietst en bij jullie buren in de molen mosselen gegeten. Vanuit Middelburg hebben we Zeeuwse babbelaars meegenomen die hier in Noord-Holland prima smaken. Al met al een heerlijk weekendje Zeeland. Misschien komen we nog eens langs. Bedankt voor de gastvrijheid en succes met alles, vriendelijke groeten uit Wieringerwerf, Noord-Holland.

Sedij en Leo van Halem

Beste Carolien, Een plekje waar je de zon onder ziet gaan...dat is ook een plekje gebleken waar je behoorlijk wat wind kan vangen,arme tent! Volgende keer gaan we achter een heg staan, dan maar geen weids uitzicht. Wat leuk dat je vader nog steeds zo actief is;om 7 uur was hij al op zijn land bezig,geweldig om te zien! We hebben bij jullie een erg leuke week gehad en via de dammen waren we redelijk snel thuis,het rook naar bos toen we uitstapten, ook weer fijn. Heel veel groeten uit Doorn.