Camping

De camping ligt achter de boerderij. Er zijn 25 plaatsen. Iedere plaats:

 • is minimaal 150 m2 groot;
 • is afgescheiden door een haag;
 • beschikt over een kraan (koud water);
 • beschikt over 6 amp. stroom (euro aansluiting. Een verlooopstekker kun je evt. gratis lenen).
 • heeft WIFI bereik.

De camping is geheel auto-vrij. Wij zetten de caravans met een trekkertje de plaats.

Honden zijn toegestaan, behalve in de maanden juli en augustus.

Om ervoor te zorgen dat de gasten ná u ook gras op de plaats aantreffen, is gesloten plastic of worteldoek onder de (voor)tent of luifel niet toegestaan. Eventueel zijn houten vlonders te huur.

Voorzieningen

Recreatieruimte

 • Overdekte plaats om af te wassen.
 • Wasmachine, magnetron en koel/vriescombinatie.
 • Spelen zoals tafeltennistafel en (bord)spelletjes.
 • Lectuur; leesboeken en informatieboeken (over Zeeland).
 • Folders met tips voor uitstapjes.
 • Een groot aanbod van wandel- en fietsroutes.

Sanitair

Het sanitair is ruim en schoon. De vloerverwarming zorgt voor een comfortabel verblijf in het voor- en naseizoen. Van de douches kan vrij gebruik gemaakt worden; er is geen muntautomaat of tijdschakelaar aanwezig. Het sanitair voldoet aan de legionella eisen.

Het sanitair bestaat uit een heren- en damesafdeling. Aanwezig zijn:

 • 4 toiletten; 2 dames, 2 heren en 1 urinoir.
 • 4 wastafels met warm en koud water.
 • Stortplaats voor chemisch toilet.

Fietsen

Molenperk is de ideale uitvalbasis voor het maken van gevarieerde fietstochten. In de recreatieruimte zijn talloze fietsroutes aanwezig. Neem ze gerust mee, en leg ze ’s avonds weer terug in de map! Voor de fietsen hebben we een overdekte fietsenstalling (die ’s nachts op slot gaat). Hier zijn oplaadpunten voor e-bikes. Wil je een fiets huren? Bij rijwielshop De Driehoek in Serooskerke (0118-591809) huur je voordelig een goede fiets.

Op de onderliggende pagina’s staan onder andere de tarieven en zie je de plattegrond van de camping.

 

Wij zijn aangesloten bij Mijn Lievelingsplek, een samenwerkingsverband van kleinschalige campings in Zeeland waar kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel staan.

 

Campingreglement

Lees voordat je reserveert ook het campingreglement:

Bij aankomst zetten wij, met een kleine tractor, jullie caravan of vouwwagen op de plaats. De camping is geheel autovrij. Dus ook bij het opbouwen en afbreken mogen er geen auto’s op het terrein!

Als je gereserveerd hebt, ben je vanaf 14.00 uur welkom. Vertrek uiterlijk om 11.00.  Wij pauzeren met ons gezin tussen 12u – 13u en 18 – 19u. Na 22.00 uur dient het rustig te zijn op de camping.

Dicht plastic, antiworteldoek, ecogrondzeil en andere soorten afsluitend plastic is niet toegestaan omdat dat slecht is voor de bodem en de volgende gast graag ook gras op de kampeerplaats aantreft. Gebruik desgewenst aerotextapijt. Gebruik je een matje onder de luifel? Dan graag oprollen als je op pad gaat.

Verwacht je bezoek? Laat het ons vooraf even weten. We vragen daarvoor een vergoeding; zie prijslijst. Onderverhuur van de plaats is niet toegestaan.

Per reservering/per plaats is één auto toegestaan (op het parkeerterrein). Een 2e auto graag melden, daar rekenen we een vergoeding voor.

Om veiligheidsredenen mogen kinderen niet in de schuur spelen of op machines zitten en is een zwembad(je) niet toegestaan.

In verband met de privacy van onze gasten is een drone boven de camping niet toegestaan. Heb je een radio, zet deze op een volume zodat de buren niet mee hoeven te genieten.

We proberen de hagen van de camping netjes te houden, spelen in de haag is niet toegestaan; er komen onherstelbare gaten in en gooi geen water met schoonmaakmiddelen of afval in de haag.

Honden zijn toegestaan in de maanden april, mei, juni en september. Op de camping geldt: honden aan de lijn. Hondenpoep op het terrein dient onmiddellijk opgeruimd te worden.

Moet je onverhoopt de gereserveerde vakantie moeten annuleren, dan wordt de aanbetaling en de restbetaling niet teruggestort. Indien gewenst dien je zelf voor een annuleringsverzekering te zorgen.

Bij misdragingen hebben wij het recht gasten van de camping te verwijderen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van brand, diefstal, ongelukken enz.

 We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft op Molenperk. Heb je suggesties, ideeën of klachten dan horen wij dat graag.