Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Ruud en Yvonne

TOP vakantie! Hele fijne sfeer op de camping, Carolien is een goede gastvrouw. En altijd schoon sanitair! Heerlijk gefietst, gewandeld en veel tijd doorgebracht op het strand!

Angela van Beers

Bijzonder op deze camping is dat er zo'n fijne sfeer heerst. Rustig, gemoedelijk, gezellig. Hoe druk het ook is, het sanitair is altijd schoon. Echt een aanrader!

Familie de Man

We hebben weer een fijne vakantie gehad op jullie mooie, verzorgde en schone camping. Tot volgend jaar

Kees en Jannie de Klerk

Prachtig gefietst! Heerlijke camping, ruim en schoon. We wisten niet dat het zo mooi fietsen was op Walcheren; heel afwisselend, heel gevarieerd en talloze mogelijkheden!

Thijs de Ruijter

ECHTE AANRADER! Geweldig mooie camping. afgelopen weekend hebben we samen met de kids enorm genoten van de 2 chalets. deze zijn zeer compleet ingericht. heerlijke bedden die zijn opgemaakt bij aankomst, prima sanitair wordt elke dag diverse keren schoongemaakt. en en fijne speeltuin voor de kleine kids. groot compliment voor de geweldige gastvrouw Carolien die altijd klaar staat om het ons naar de zin te maken. Niets is Carolien te veel. je kunt er heerlijk fietsen naar Veere, Domburg, Middelburg. zeer dicht bij de zee. nogmaals De Molenperk is een echte aanrader. 13 september gaan we weer voor een week terug. we kijken er al naar uit! Voor ons krijgt de Molenperk een dikke 10! DANK JE WEL CAROLIEN.

familie de Bree

Supermooie plek! Letterlijk alle kanten op gefietst; over de Oosterscheldekering (kraakverse vis bij Proef Zeeland), naar Veere, Domburg en Middelburg, een stad die ons aangenaam verraste. De camping is echt een prima plek om Walcheren te ontdekken!

Kees en Jeanine Hendel

Bij het uitzoeken van de vakantiefoto's worden we weer helemaal blij! Wat een fijne gastvrouw is Carolien; heel betrokken en er is een hele fijne sfeer op de camping. En het sanitair is altijd tiptop schoon!

familie van Loo

Super vakantie gehad! Wat een fijne sfeer heerst er op de camping. Heel gemoedelijk. Top.

Nico en Marlies

Het is een heerlijke camping! Schoon, ruim en Carolien en Peter staan altijd klaar! Fijn dat de gezinnen met kinderen een beetje bij elkaar staan. Wij komen volgend jaar graag terug!!

Marlies

Wij hebben in juni een aantal dagen bij jullie gekampeerd. Daarna zijn we nog op veel andere campings geweest, en jullie sprongen er echt uit! Ruime plek. Schoon sanitair. Echt heel goed. Complimenten daarvoor. Ook voor de vriendelijke ontvangst. We komen graag nog eens terug!