Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Kees en Jeanine Hendel

Bij het uitzoeken van de vakantiefoto's worden we weer helemaal blij! Wat een fijne gastvrouw is Carolien; heel betrokken en er is een hele fijne sfeer op de camping. En het sanitair is altijd tiptop schoon!

familie van Loo

Super vakantie gehad! Wat een fijne sfeer heerst er op de camping. Heel gemoedelijk. Top.

Nico en Marlies

Het is een heerlijke camping! Schoon, ruim en Carolien en Peter staan altijd klaar! Fijn dat de gezinnen met kinderen een beetje bij elkaar staan. Wij komen volgend jaar graag terug!!

Marlies

Wij hebben in juni een aantal dagen bij jullie gekampeerd. Daarna zijn we nog op veel andere campings geweest, en jullie sprongen er echt uit! Ruime plek. Schoon sanitair. Echt heel goed. Complimenten daarvoor. Ook voor de vriendelijke ontvangst. We komen graag nog eens terug!

Harrie Vermeer

Bedankt voor de fijne dagen op jullie mooie camping. We hebben er echt van genoten en ondanks het weer heerlijk gefietst in deze mooie omgeving.

Jens en Henriette

Hele ruime plaatsen en iedere ochtend werden we gewekt door een concert van de vele vogels! En super wifi! We hadden een hele fijne vakantie op Molenperk!

Hans en monique

Daar stonden we dan op jullie mooie camping. 1 april tot 14 april. Alle weertypes hebben we meegemaakt. Behalve regen. En koud dat het was. Maar ook een heerlijk zonnetje. Veel gefietst en gewandeld. En o ja ook nog 3 dagen bijgeboekt. 👌 groetjes.

familie de Jonge

Heerlijk, weer een vakantie op Molenperk in het vooruitzicht! We hopen dat corona geen roet in het eten gooit voor onze zomervakantie, die we - net als vorig jaar - niet in het buitenland, maar in Zeeland doorbrengen. Slenteren door de steegjes van Middelburg, fietsen langs de waterkant en veel uren op het strand doorbrengen. We kijken er echt naar uit!

Jannis en Leonie

We wensen jullie ook goede dagen! We genieten nog na van de fijne vakantie in mooie omgeving, de vele fietstochtjes, wandelen langs het water en de steden Middelburg en Vlissingen waarvan we niet wisten dat ze zo mooi en zo divers waren! Graag tot ziens!

Wim en Liesbeth Geverinlk

Nu we niet meer, door regelgeving hunnerzijds, op "Molenperk zullen verblijven, willen we alle gasten die we in de afgelopen 6 jaar hebben leren kennen, hartelijk danken voor de gezellige momenten en de komende jaren een prettig verblijf op Boerderijcamping "Molenperk" wensen. "Good goan"