Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Harrie Vermeer

Bedankt voor de fijne dagen op jullie mooie camping. We hebben er echt van genoten en ondanks het weer heerlijk gefietst in deze mooie omgeving.

Jens en Henriette

Hele ruime plaatsen en iedere ochtend werden we gewekt door een concert van de vele vogels! En super wifi! We hadden een hele fijne vakantie op Molenperk!

Hans en monique

Daar stonden we dan op jullie mooie camping. 1 april tot 14 april. Alle weertypes hebben we meegemaakt. Behalve regen. En koud dat het was. Maar ook een heerlijk zonnetje. Veel gefietst en gewandeld. En o ja ook nog 3 dagen bijgeboekt. 👌 groetjes.

familie de Jonge

Heerlijk, weer een vakantie op Molenperk in het vooruitzicht! We hopen dat corona geen roet in het eten gooit voor onze zomervakantie, die we - net als vorig jaar - niet in het buitenland, maar in Zeeland doorbrengen. Slenteren door de steegjes van Middelburg, fietsen langs de waterkant en veel uren op het strand doorbrengen. We kijken er echt naar uit!

Jannis en Leonie

We wensen jullie ook goede dagen! We genieten nog na van de fijne vakantie in mooie omgeving, de vele fietstochtjes, wandelen langs het water en de steden Middelburg en Vlissingen waarvan we niet wisten dat ze zo mooi en zo divers waren! Graag tot ziens!

Wim en Liesbeth Geverinlk

Nu we niet meer, door regelgeving hunnerzijds, op "Molenperk zullen verblijven, willen we alle gasten die we in de afgelopen 6 jaar hebben leren kennen, hartelijk danken voor de gezellige momenten en de komende jaren een prettig verblijf op Boerderijcamping "Molenperk" wensen. "Good goan"

Hetty en Harold

Wij hebben weer een paar geweldige weken op jullie camping gehad. Was weer thuiskomen. Was allemaal weer prima in orde. Hebben ons ook geen moment Corona onveilig gevoeld. Als alles meezit komen we zeker volgend jaar weer terug.

Hans Florie

Was weer heerlijk, verder geen opmerkingen. Zie onder. Maar wij zijn er weer voor volgend jaar. Bedankt, fam vd Kreeke.

Auke en Ina

Fijne vakantie gehad in een chalet op Molenperk, Alles netjes, goed verzorgd, coronaproof en zelfs opgemaakte bedden, heerlijk! Komen zeker een keer terug. Tot ziens!

familie de Zwart

Heerlijke vakantie gehad op Molenperk! Keurig schoon sanitair, ruime plaatsen en een hele fijne sfeer. Onze kinderen hadden veel leuke vriendjes en vriendinnetjes op de camping. Genoten van het muziekje van de ijscoman, waarvoor de hele camping uit loopt! Graag tot ziens!