Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Herman en Els

Een geweldige vakantie gehad! Bedankt voor het fijne verblijf. Ga zo door!

familie Brenkman

De vakantie is al weer een paar weken geleden, maar toch wil ik graag nog even laten weten dat de Molenperk een geweldige camping is. Alles is schoon en kindvriendelijk. En bovendien ligt de camping erg centraal. Bedankt voor de gastvrijheid.

familie Zomers

Top, top, top. Alles was top. Heel fijn verblijf gehad, nogmaals hartelijk dank!

Fam. Kohl

Wir haben die Pfingsttage auf diesem schönen, sehr gepflegten Campingplatz verbracht. Der Platz ist sehr kleinkinderfreundlich, super sauber und ruhig. Wir kommen auf jeden Fall noch einmal wieder !!!

fam Boersen

het was een heerlijke vakantie op een hele goede camping. Daarom hebben we meteen maar 1 week direct geboekt voor de zomervakantie. Camping erg geschikt voor ( kleine) kinderen. Die voor de tent op het speelveld kunnen spelen of rondrijden op een van de mine tractors. Het sanitair is ook erg schoon. zeker de moeite waard om hier heen of nog eens heen te gaan

Henk-Jan en gezin

Bedankt voor het heerlijke verblijf! De camping is keurig onderhouden en we hebben vele leuke uitstapjes gemaakt met het gezin, oa. naar Imkerij Poppendamme, Veere en Terra Maris.

Anneke en Sjoerd

Een heerlijke meivakantie gehad! Er waren ontzettend veel kleine kinderen, onze kinderen hebben zich heerlijk vermaakt. Superschoon sanitair.

Marijke Tobé

Wat een lieve gastvrije mensen. Na jaren weer eens in Zeeland te zijn geweest zijn jullie en je prachtige camping zeker een reden om weer terug te komen, wie weet dit jaar nog. Carolien en Peter BEDANKT !!!

Frans en Germaine

De afgelopen week met veel plezier op jullie mooie camping gestaan. Zeer vriendelijke ontvangst, zeer ruime plaatsen, je wordt netjes met een tractortje op je plaats gereden, TOP! We komen zeker terug.

Arthur, Hester, Lieke en Emma

Zeeland is na bijna een jaar niet uit onze gedachten geweest. Dit jaar zijn we weer van de partij op jullie fijne camping. We kijken er erg naar uit. Heerlijk genieten van de koeien rondom de camping, van de mooie weidse luchten en de prachtige omgeving. Tot ziens in juli!