Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Henk-Jan en gezin

Bedankt voor het heerlijke verblijf! De camping is keurig onderhouden en we hebben vele leuke uitstapjes gemaakt met het gezin, oa. naar Imkerij Poppendamme, Veere en Terra Maris.

Anneke en Sjoerd

Een heerlijke meivakantie gehad! Er waren ontzettend veel kleine kinderen, onze kinderen hebben zich heerlijk vermaakt. Superschoon sanitair.

Marijke Tobé

Wat een lieve gastvrije mensen. Na jaren weer eens in Zeeland te zijn geweest zijn jullie en je prachtige camping zeker een reden om weer terug te komen, wie weet dit jaar nog. Carolien en Peter BEDANKT !!!

Frans en Germaine

De afgelopen week met veel plezier op jullie mooie camping gestaan. Zeer vriendelijke ontvangst, zeer ruime plaatsen, je wordt netjes met een tractortje op je plaats gereden, TOP! We komen zeker terug.

Arthur, Hester, Lieke en Emma

Zeeland is na bijna een jaar niet uit onze gedachten geweest. Dit jaar zijn we weer van de partij op jullie fijne camping. We kijken er erg naar uit. Heerlijk genieten van de koeien rondom de camping, van de mooie weidse luchten en de prachtige omgeving. Tot ziens in juli!

Henk en Jacqueline

In april enkele dagen op Molenperk gestaan. Een prachtig aangelegde, zeer verzorgde camping, met nieuw en zeer schoon sanitair. Zeer gastvrije uitbaters. Nogmaals hartelijk dank! Deze camping is echt een aanrader!

Elisabeth und Alfons Brokamp

Wir freuen uns schon seit Jahren,zu Euch zu kommen.Es liegt ganz einfach daran,daß Ihr eine wunderbare Familie seid. Auch in 2010 ist es bald wieder so weit.Wir wünschen uns,Euch alle gesund und munter wiederzusehen.

Dick en Dirry

Misschien komt dit berichtje wel een beetje laat maar als het waait moet ik altijd aan de zee denken.Wat hebben wij van de zomer genoten van jullie mooie rustige camping.We hadden ook alles mee mooi weer mooie camping en een lieve spontane gastvrouw wat wil je nog meer.We gingen weer uitgerust terug naar de achterhoek.

Nico en Antoinette

Heerlijk om weer een paar weken op de camping te staan. Alleen was het dit jaar voor ons geen camping maar een revalidatiecentrum. En dit centrum heeft ons veel goed gedaan. De rust, het uitzicht (m.n. de zonsopgang was geweldig) en niet te vergeten het weer.Lieve familie bedankt en tot volgend jaar.

Luuke Lotte en Sander

Heerlijk om mij oude werkgebied aan Luuke en Lotte te laten zien. Genoten van het strand de boerderij en het alles en niets. Dank voor de gastvrijheid