Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Ben en Susan Haspels

Voor het eerst camperen in Zeeland! Na diverse campings te hebben bekeken viel ons oog op Molenperk. Nou, daar hebben wij geen spijt van gekregen. Wat een vriendelijk en warm ontvangst (het is al eerder genoemd) maar echt waar! Genoten van de boswandeling met Staatsbosheer en de fietstocht langs de landerijen en na afloop gezellig koffie drinken met wat lekkers. Tips: fietstocht de Mantelingenroute,theetuin in Oudelande, Imkerij Poppendamme. Lekker eten in Veere bij de Peperboom en Suster Anna. Al met al hebben wij met heel veel plezier 2,5 week op jullie camping gestaan, ook al had Zeeland misschien toen niet de meeste zonuren!? De plekken zijn groot en het nieuwe sanitair is ruim en schoon. Bijna elke dag kwam Carolien langs om een praatje te maken en konden we onze verhalen kwijt aan haar. Ook was het altijd gezellig om even te praten met Cor en Annie en Peter. Dat missen we wel nu, maar we hebben nog wat Zeeuwse aardappels! Wie weet tot ziens!

Frank,Ankie,Bas en Joep

Dag Carolien,Peter en Jasmin, We hebben, ondanks het weer een geweldige tijd gehad op jullie rustgevende, netonderhouden en plezierige camping. Zeker een aanrader voor mensen die rust en ruimte zoeken in een prettige omgeving met leuke mensen. Als het even kan tot volgend jaar.

Gert en Sinie van Bremen

Hallo Cor,Annie,Carolien en Peter. Ook wij hebben een leuke tijd op jullie mooie goed verzorgde camping gehad.Door jullie enthousiaste ontvangst voelden wij ons gelijk thuis. Jullie zien ons zeker terug. Groeten uit Schalkhaar.

Dick,Rian,Tessa en Tom Hoogest

Hoi Carolien en Peter, we hebben weer een geweldige vakantie gehad.De enthousiaste ontvangst van jullie (ook van je ouders Cor en Annie) geeft ons al direct een goed vakantiegevoel. De camping, toilet/douches en recreatieruimte ziet er zeer verzorgd uit! En de kampeerplaatsen zijn geweldig GROOT!Het was ook leuk om mee te mogen helpen op het land.De kinderen leren ook heel veel wat er allemaal op en rondom een boerderij gebeurt terwijl ze genieten op de camping. Tessa wil de groetjes doen aan Jasmijn en... we komen zeker nog een keer terug!! Groetjes van Dick, Rian,Tessa en Tom uit Heinkenszand.

Erik, Sigrid en Marit Blokzijl

Hallo Cor, Annie, Peter, Carolien en Jasmijn, Wat hebben we weer een heerlijk weekje gehad bij jullie op de camping. Voor de derde keer (in successie) naar Zeeland vertrokken om bij jullie op de camping te vertoeven. Een fantastische plek om even op adem te komen. We zijn blij dat we jullie camping destijds hebben gevonden. Superschoon (en verwarmd) sanitair, extra ruime plekken (in het buitenland moet je zon plaats met z\'n 2-en delen) alles binnen handbereik en niet te vergeten de gastvrijheid en de omgang met kinderen... Wat ons betreft een ****-camping in \'boeren-formaat\'. Bij gezondheid gaan we elkaar zeker weer zien. Een hartelijke groet uit de Noordoostpolder!

Gina Scholten

Gisteren gesproken met jullie schoonzus op de verjaardag van Arie Berkeveld in Zwolle. Ben helemaal enthousiast over jullie pr en kinderactiviteiten. Mijn ouders hebben ook een camping en misschien met een paar jaar gaan wij het roer overnemen, wie weet neem ik nog eens contact op. Mooie website, duidelijk en overzichtelijk. Veel succes met alles. Gina Scholten uit Haarlo

Jaap en Trudie Boender

Het was erg leuk om een week op jullie gastvrije camping te staan. We traden in de voetsporen van Vader Boender die rondom 1930 al kampeerde in het weiland van de fam. Abrahamse. We vonden de ruime beschutte plaatsen bijzonder fijn. Zo konden we ondanks de hevige wind toch nog regelmatig buiten zitten.

fam. v/d Brink-Smit

We hebben genoten van een fantastische vakantie op jullie camping! Mooie, grote plaatsen en keurig schoon sanitair. fam. v/d Brink

Theun, Aafke en Aris Krist

Bedankt voor de hartelijke gastvrijheid! Onze vakantie was al in mei. We hebben acht heerlijke dagen gehad, mooi weer en mooi gefietst. Graag tot ziens! familie Krist uit Gouda

Tiny en Ria Lamers

Beste Carolien,Peter,Annie,Cor,en Jasmijn wat een heerlijk voorseizoen hebben we weer gehad op jullie camping. het was weer zo genieten gewoonweg super. altijd een fijne ontvangst en een gezellig praatje. Tiny heeft heel wat vis uurtjes doorgebracht achter jullie camping,en heel wat karpers gevangen. we hebben fijne fietstochten gemaakt en genoten van de rust en de ruimte. Lieve mensen bedankt en hopelijk tot volgend jaar. groetjes Tiny en Ria