Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Henk & Joke

Wederom een zeer leuke vakantie gehad. Prima geregeld en mooie chalet. volgende keer maar 2 weken boeken..

Jacco en Marleen

rust - ruimte - privacy - schoon. Voor ons dé ingrediënten voor een geslaagde campingplek! Jullie zien ons zeker terug! En onze vrienden over twee weken al!

familie Snels

Mooie, rustige camping. Ruim opgezet en keurig onderhouden. We kwamen voor het maken van mooie fietstochten, en zijn daarin meer dan geslaagd!

Herman en Margriet

Het voelde weer als thuis komen! De sfeer, de gastvrijheid, de rust... Heerlijk! Hartelijk dank weer.

Claudia & Christoph

Vom 21.bis 28. Juli 2017 genossen wir unsere Ferien auf dem Campingplatz. Was wir sehr zu schätzen wussten, waren die großen Stellplätze mit dem gepflegten Rasen. Die hohen Hecken schützten uns gut vor dem Wind. Carolin ist sehr freundlich und engagiert und achtet darauf, dass sich alle auf dem Platz wohlfühlen. Gerne kommen wir wieder.

Fam.te wieske

voor de tweede keer twee weken molenperk geweest. het was ook deze keer weer geweldig. vrienden met caravan, wij in chalet. hopelijk kunnen wij (als de gezondheid het toelaat) nog vaker komen. groetjes jan en marianne te wieske uit winterswijk.

Piet en Marry

Zeeland we gaan weer. Walcheren , Beveland, Tholen we hebben je gezien in al je eenvoud en je schoonheid. Uitgestrekte akkergrond met altijd wel een kerktoren aan de horizon. Steden en dorpen met monumenten uit het verleden die vertellen van de rijkdom, met monumenten van niet lang geleden die vertellen van verdriet. Land van strijd tegen Spanjaarden, Engelsen, Duitsers en het water. Land van zware paarden en vette klei. Land van Zeeuwse babbelaars op de markt en in de etalage. De zomer is voorbij. De voertaal wordt weer Zeeuws en de rust gaat weer regeren. We gaan weer om terug te komen. Bedankt Carolien vd Kreeke voor de basis die jouw camping Molenperk op Walcheren was, vol rust, schoonheid en gastvrijheid.

Hanneke en Jan

Wat een fijne tijd hadden we met ons gezin op Molenperk! Een hele fijne sfeer, een grote plaats en alles netjes schoon. Complimenten!!

Jos en Elma

Hartelijk dank voor het fijne verblijf Peter en Carolien! Jullie runnen de camping met veel enthousiasme en dat merk je aan alles!

De Noordelingen!

Met ons gezin naar Zeeland, Molenperk, afgereisd. Daar hebben we een heerlijke vakantie gehad. De camping ligt heel centraal op Walcheren, je fietst zo naar Veere, Middelburg of Domburg. Voor herhaling vatbaar!