Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Piet en Marry

Zeeland we gaan weer. Walcheren , Beveland, Tholen we hebben je gezien in al je eenvoud en je schoonheid. Uitgestrekte akkergrond met altijd wel een kerktoren aan de horizon. Steden en dorpen met monumenten uit het verleden die vertellen van de rijkdom, met monumenten van niet lang geleden die vertellen van verdriet. Land van strijd tegen Spanjaarden, Engelsen, Duitsers en het water. Land van zware paarden en vette klei. Land van Zeeuwse babbelaars op de markt en in de etalage. De zomer is voorbij. De voertaal wordt weer Zeeuws en de rust gaat weer regeren. We gaan weer om terug te komen. Bedankt Carolien vd Kreeke voor de basis die jouw camping Molenperk op Walcheren was, vol rust, schoonheid en gastvrijheid.

Hanneke en Jan

Wat een fijne tijd hadden we met ons gezin op Molenperk! Een hele fijne sfeer, een grote plaats en alles netjes schoon. Complimenten!!

Jos en Elma

Hartelijk dank voor het fijne verblijf Peter en Carolien! Jullie runnen de camping met veel enthousiasme en dat merk je aan alles!

De Noordelingen!

Met ons gezin naar Zeeland, Molenperk, afgereisd. Daar hebben we een heerlijke vakantie gehad. De camping ligt heel centraal op Walcheren, je fietst zo naar Veere, Middelburg of Domburg. Voor herhaling vatbaar!

John en Sandra

Hele fijne camping; gezellige en gemoedelijke sfeer, heel positief. Sanitair keurig schoon.

Wim en Liesbeth Geverink

Wat hebben we wederom 5 weken genoten op jullie voortreffelijke camping. Carolien en Peter hebben er weer voor gezorgd dat de tijd een onvergetelijke is geworden. Daarvoor onze hartelijke dank.

Hans en Sandra de Haan

Wat een geweldige camping is dit !!! Mooie ruime plaatsen, prachtig sanitair en samen met een hele gezellige Caroline en Peter maakt dit tot de perfecte minicamping. Zeker een aanrader !!

Ripphausen

Schöner Minicampingplatz mit großen Stellplätzen und sehr sauberer Anlage. Die Betreiber des Platzes sind sehr freundlich und hilfsbereit. Wenn möglich kommen wir immer gerne zum campen auf diesen Platz und kehren gut erholt nach Hause zurück! Zu empfehlen!

Ine en Gerrit Hijink

14 dagen vakantie bij jullie op de camping doorgebracht, grote plek voor de caravan, super mooie camping, sanitair schoon, gezellig gehad en komen vast terug. Een aanrader om deze camping eens te bezoeken.

Jeanette Harskamp

Afgelopen weekendje even weer twee nachtjes bij jullie op de camping. Wat was het weer heerlijk! Kids wilde niet naar huis maar moeten echt nog een naar school. En daarna een weekje bij Oma en Opa op de camping bij jullie. Een jaar niet op Molenperk geweest? Dat komt bij ons niet voor ;-)