Boerderijcamping Molenperk

Gastenboek

Gerrit en Silvia

Weer een geweldige vakantie gehad, op een hele mooie camping bij de boer.

Rinus en Baukje

hallo Carolien en Peter, wat een leuke camping hebben jullie. Leuk weekend gehad met de kleinkinderen die enorm genoten hebben. Vooral de geitjes vonden ze leuk.

Els en Menno

Super verblijf op Molenperk gehad! Mooie, ruime camping, keurig sanitair. Het schoonmaken, gras maaien en alle andere werkzaamheden doen Peter en Carolien allemaal zelf, waardoor je ze makkelijk aanspreekt en dat vinden wij heel positief. Fijne sfeer op de camping!

Erik, Yvonne, Marijn, Femke en Maaike

Zeer verrast door de ruime plekken met veel privacy!! Toplocatie, heel centraal. We hebben een ontzettend leuke vakantie achter de rug. De kinderen wilden het liefst niks doen behalve lekker op de boerderij blijven spelen. Alles super goed verzorgd, schoon sanitair, vanalles te doen voor de kinderen die ook nog een heleboel geleerd hebben over "de boerderij." Carolien en Peter, bedankt voor alles en voor jullie gastvrijheid. Vooral het ritje op de trekker en Levi de pony zullen de kinderen niet snel vergeten. En als de kinderen het naar hun zin hebben.... ;-)

Andrea Jünke

Vielen Dank für die tolle Zeit. Wir kommen immer wieder gerne zum Molenperk! Ein sehr schöner und gepflegter Platz ! Er ist ruhig und jeder Gast hat sehr viel Platz ! Toll !!

Tigelaar

Wederom genoten van een top vakantie !! Bedankt voor alles

Arjan & Geertjen en Tim

We hebben een super vakantie gehad bij jullie op de Camping! Alles heel netjes en schoon. Echt een Aanrader voor iedereen!! Bedankt voor de gastvrijheid!

Wim en Liesbeth Geverink (Enschede)

Lieve Carolien, Peter, Jasmijn en Fleur. Wat hebben we wederom genoten van 5 prachtige weken op jullie geweldige mini-camping en de prachtige provincie Zeeland. Heel wat anders dan diverse mini-camping in de naaste omgeving, waar bij één de eigenaresse me rokend en zitten blijvend antwoordde op een door mij gestelde vraag: "Dan moet U maar op de site kijken. Daar vindt U alle informatie!!" Dan is het bij jullie wel anders. Een bedrijfsvoering waar menigeen een puntje aan kan zuigen. Een goed onderhouden terrein, goede sanitaire voorzieningen en dan het belangrijkste. Enthousiaste, toerist vriendelijke eigenaren die altijd tijd nemen voor een gesprekje en het de kampeerders meer dan naar de zin maken. Die 9,3 van ZOOVER zijn jullie meer dan waard. We komen beslist terug!

Henny en Cindy Wevers uit Almelo

Lieve Carolien en Peter, Net weer thuis nadat wij twee heerlijke weken bij jullie op jullie prachtige camping doorgebracht hebben. Wij hebben genoten!! Jullie camping/sanitair is schoon, plekken zijn lekker groot en vooral jullie enthousiasme en hartelijkheid maken het verblijf bij jullie tot een feestje. Wij komen zeker nog een keer terug. Het ga jullie en de twee kinderen goed. De 9.3 van Zoover is welverdiend. Hartelijke groeten, Henny en Cindy

Fam. van Zon

Hebben een heerlijk weekend op de boerderijcamping gehad, dank jullie wel voor alle goede zorgen! Fijne zomer en tot een volgende keer.