Boerderijcamping Molenperk

Strand

Heerlijk zonnen, de zee horen ruisen, schelpen zoeken, zwemmen, zandkastelen bouwen, vissen, luieren, lezen, meeuwen zien zweven... Het strand biedt altijd een heerlijke tijd! 

 

Op 3 kilometer vanaf Molenperk ligt het brede, relatief rustige strand van Vrouwenpolder, begrensd door de Noordzee. Het is uitgeroepen is tot één van de schoonste van Nederland. Neem een kijkje via de StrandCam.

Tegenover het strand ligt het Veerse Meer. Een groot meer waar het silhouet van Veere de horizon vormt. Hier is een kleiner, overzichtelijker strand. 

 

Vanaf Vrouwenpolder omarmt het strand Walcheren; naar Oostkapelle, Domburg, Westkapelle, Dishoek tot Vlissingen. Ieder strand heeft z'n eigen kenmerken. Druk, rustig, paalhoofden, vliegers, wel of geen honden... En om de paar kilometer staat wel een strandtent en een strandwacht / EHBO-post. 

De VVV biedt een overzicht van de gebruiksmogelijkheden van de Walcherse stranden. Vanaf Molenperk zijn de  strandovergangen nummer 79 (Duinoord) en 80 (Fort den Haakweg) goed bereikbaar.